El Conde: miért nem került még a Telemundo képernyőire? Fernando Colunga válaszol a kérdésre

A Telemundo egyik sokak által várt telenovellája az El Conde: amor y honor, melynek premierjét 2023-ra jelentették be, azonban az év a vége felé közeledik, a premierről pedig semmi hír.


2022 októberében fejeződtek be az El Conde: amor y honor forgatásai, melyet a Telemundo készített Alexandre Dumas klasszikus regényéből, a Montecristo grófjából. 2023-ra jelentették be a melodráma premierjét, mely Fernando Colunga főszereplésével készült, s mellyel a mexikói színész debütál a floridai székhelyű tévétársaság képernyőin, azonban hamarosan véget ér az év, de a telenovellát még mindig nem mutatták be.

Rengeteg rajongó várja már tengeren innen és túl a telenovellát, mely egyben Fernando Colunga nagy visszatérését is jelentette volna, azonban a legújabb novellája, az idén forgatott El maleficio még hamarabb kerül bemutatásra, mint a tavaly készült El Conde: amor y honor, melynek szereposztását Ana Brenda Contreras, Chantal Andere, Marjorie de Sousa és Sergio Sendel is erősítik.


Sokan feltették már a kérdést: vajon mi történik az El Conde-val? Mi ért nem kerül képernyőre? Az interneten pedig mindenféle pletykák keringenek, ahogy az lenni szokott, azonban a melodráma főhősét alakító Fernando Colunga a napokban megtörte a csendet egy interjú során, melyet a mexikói Mara Patricia Castañeda újságírónak adott.

"Úgy gondolom, hogy a megfelelő pillanatban akarják bemutatni, az idejük és szükségleteik szerint, vagy ahogyan ők tervezik bemutatni. Úgy gondolom, hogy ez a sorozat egy izgalmas sorozat, melybe nagy befektetést tettek, nagyon nagy a mögötte lévő befektetés, nagyszerű kollégák dolgoznak benne, a rendezőktől kezdve egészen a színész kollégákig." - nyilatkozta a La usurpadora (Paula és Paulina) és a Soy tu dueña (Riválisok) főszereplője.


A színésztől azt is megkérdezték, hogy ő mit gondol, vajon mikor mutatja be a telenovellát a társaság, amire azt válaszolta, hogy "úgy gondolom, hogy a jövő évben, szerintem a jövő évi programjukban benne lesz." - nyilatkozta Fernando, aki jelenleg az El maleficio-t forgatja Mexikóban Marlene Favela oldalán, mely november 13-án startol a mexikói Las Estrellas-on, így a rajongóknak nem kell nélkülözni kedvencüket.

"Sajnálatos módon, annak ellenére, hogy találkoztam a [Telemundo] vezetőivel, néha összefutunk repülőkön és beszélgetünk, de nyilvánvalóan nem mesélik el a részleteket, hogy hogyan és mikor mutatják be a produkcióikat, mert úgy gondolom, sőt, még a részemről lenne etikus megkérdezni, hogy 'figyelj és mikor lesz ez?'. Azt mondanák, 'másik társaságnál vagy, miért akarod tudni'. Úgyhogy mindig tiszteletben tartjuk ezt, azonban találkoztunk és szeretettel [gondolunk egymásra], mert úgy gondolom, hogy az embernek mindig nyitva kell hagynia ajtókat mindenfelé." - tette hozzá.


Megjegyzések

  1. Hát...a remény hal meg utoljára, remélem hogyha az idén már nem is de jövőre műsorra tűzik ahogy a főszereplő is gondolja.

    VálaszTörlés
  2. Az a baj, hogy a mexikói premier után pár héttel Amerikában is elkezdik vetíteni az El maleficiot, így elég kicsi esélyt látok arra, hogy egy színésznek egyszerre két új sorozata is fusson párhuzamosan. Én azt is simán kinézem belőlük, hogy valamelyik streaming szolgáltatón elsőnek kikötni az El conde és csak később fogják televízióban bemutatni, ha egyáltalán valaha be is mutatják majd.

    VálaszTörlés
  3. A La Mujer de mi Vida sem került bemutatásra sehol a mai napig, szerintem lassan 2 éve hogy leforgatták már.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a mostani sorozataik nem hoznak túl jó számokat. Lehet, félnek bemutatni, nehogy megbukjon, mint az eddigiek.

      Törlés
  4. Szerintem az El conde: amor y honor nem fog megbukni, Fernando Colungára még mindig sokan kíváncsiak és valószínű hogy más országok is megveszik majd hogy a saját nyelvükön sugározzák.

    VálaszTörlés
  5. Én szerintem meg Colunga már kiöregedett.

    VálaszTörlés
  6. 57 éves volt az idén, tehetséges színész, bármilyen karakter eljátszásával képes megbirkózni színvonalasan.

    VálaszTörlés
  7. Jó nagy hiba volt a Telemundotól,hogy nem lovagolták meg a hullámot és náluk tért volna vissza egy hosszabb komolyabb novellában.
    Na majd a Televisa ezt most bepótolja helyettük.

    VálaszTörlés
  8. A Telemundo nem adja fel a harcot a hírek szerint Aracely Arambula is visszamegy hozzájuk, de még nem tudni, hogy műsorvezetőként vagy színésznőként.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése