El gallo de oro: Lucero legújabb sorozata hamarosan a ViX+-on

Megérkeztek az első hivatalos képek az El gallo de oro-ról, a TelevisaUnivision legújabb minisorozatáról, melyben Lucero visszatér a színészkedéshez hosszú évek után.


Már készen áll az El gallo de oro, a TelevisaUnivision legújabb minisorozata, melyet a W Studio készített Carlos Bardasano vezénylésével; így hamarosan be is mutatják a sorozatot a társaság streaming szolgáltatója, a ViX+ kínálatában. A sorozat egyik fő vonzereje, hogy ezzel a 10 részes miniszériával visszatér a színészethez Lucero, akit korábban olyan telenovellákban láthattunk, mint a Soy tu dueña (Riválisok) vagy a Mañana es para siempre (Mindörökké szerelem), akinek ezúttal José Ron alakítja majd történetbeli párját.


A sorozat Juan Rulfo ikonikus regényének feldolgozásaként készült el, a jeleneteket pedig többek között Hidalgo-ban és San Luis Potosí-ban rögzítették. A '40-es évek játszódó történet azt a Mexikót fogja bemutatni, mely még mindig szenved a forradalom következményeitől, melynek jellemzője a szegénység és a változások, melyeket az hozott. A sorozatban vidéki városokat láthatnak majd a nézők, melyek részesei ennek a festői és folklór univerzumnak, emellett képviselteti magát a konzervatív és patriarchális társadalom, akik kezdik felfedezni a modernitás új eszközeit. A fesztivál környezete pedig megmutatja a szertartásokat és szokásokat, melyeket végeztek ekkor, a kártyajátékok, a kakasviadalok, az ételbódék és a zene elengedhetetlen részei ennek a világnak.


Lucero karizmájával Bernarda Cutiño, a 'Caponera' lesz, egy érzéki és impulzív nő, aki nem hagy hátra senkit, és aki abból él, hogy vásárokon énekelve járja Mexikó városait. A szabadság és az egyenlőség iránti vágyát sosem nézték jó szemmel egy olyan világban, ahol a férfiaknak mindent megengednek. A családjába tartozó nők vagyont vonzhatnak az őket kísérő férfiaknak, de maguknak soha, és ez lesz az a súly, amely Bernardát elkíséri a sírig.

José Ron vállalta a kihívást, hogy életet adjon Dionisio Pinzónnak, a félénk városi kiáltónak, akinek szenvedélye a harci kakasok. Irracionális félelme van attól, hogy megérintsék vagy megérintsen egy másik embert, melyet egy gyermekkori trauma okoz. A szerencsének köszönhetően kakasviadal rajongóvá válik, mely utat nyit számára, hogy megbosszulja múltját, legyőzze félelmeit, és így megtalálja a szerelmet.

Plutarco Haza lesz Lorenzo Benavides, egy impozáns alkatú férfi, aki úgy járja a világot, mintha az övé lenne, mindig kényelmesen, mindig nyugodtan. Magabiztosságával és bájával meghódítja a Caponerát, hogy a szerencsét a maga javára fordítsa.

Mit gondoltok a poszterekről? Ki várja már a sorozatot?


Megjegyzések