La desalmada 2: lesz folytatás? A producer nyilatkozik!

A nagysikerű La desalmada-nak, melynek főszereplőit Livia Brito és José Ron alakítottak 2021-ben, nyitott befejezése volt. A második évad forgatásait év elején kezdték volna, de ez nem így alakult.


Livia Brito és José Ron főszereplésével a La desalmada 2021 legsikeresebb telenovellájává vált mind Mexikóban, mind az Egyesült Államokban, a TelevisaUnivision második évadot tervezett készíteni José Alberto Castro telenovellájából, mivel a befejezés nyitott maradt a főgonoszt illetően, akit Eduardo Santamarina alakított.

A második évadhoz már szinte minden készen állt, a forgatásokat 2023 elején tervezték megkezdeni, azonban ezt el kellett halasztani, mivel a főhősnőt alakító Livia anya szeretett volna lenni. "Úgy gondolom, hogy eljött az ideje, nagyon régóta szeretnék már teherbe esni, és ezért állt le egy kicsit a La desalmada 2 produkciója." - vallotta be annak idején a kubai színésznő.


Ma, miután jó pár hónap eltelt a történések óta, a telenovella szereposztását formáló színészek különböző társaságoknál, különböző projektekben szerepelnek, emiatt pedig José Alberto Castro, a novella vezető producere nehéz dolognak tartja, hogy megvalósuljon a második évad, melyet azonban sokan várnak. "Igazság szerint nehéznek tartom, [hogy összejöjjön a második évad], mert a színészek nagyon szétszóródtak." - ismerte be a producer, aki jelenleg a Tierra de esperanza-val van képernyőn, de már forgatja az El maleficio új verzióját.

"Amikorra terveztük megvalósítani, amikorra előkészítettük, azóta már van egy időbeli különbség, és már van fizikai különbség is a karakterekben, már más pillanatok zajlanak mindannyiukkal... Nehéz ügynek látom." - nyilatkozta a producer. "Jól át kell gondolni, hogy megcsináljuk-e, és ha igen, akkor hogyan csináljuk meg." - tette hozzá.

Mit gondoltok a producer nyilatkozatairól? Szerintetek elkészül valaha ez a második évad?


Megjegyzések

  1. Igen, hát persze hogy elkészül! Pont úgy mint a Por Amar 3. és a Medicos 2.évada XDDD

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, más producerek biztos, nem csinálták volna ezt. Szerintem ezeket mind el kell engedni. A Medicost szerintem totál értelmetlen volt megcsinálni. Bele se fogok kezdeni. Inkább megnézem a Vészhelyzetet 😃 az legalább lezárt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése