Nadie como tú: itt vannak az első promók és a hivatalos poszter

Augusztusban két új telenovella is elstartol a mexikói Las Estrellas műsorán, ezek közül az egyik pedig a Nadie como tú, Nacho Sada melodrámája a délutáni sávban.


A Minas de pasión mellett egy másik telenovella is bemutatkozik a mexikói közönségnek a jövő hónapban, mégpedig a Nadie como tú, melynek főszereplőit Karla Esquivel és Brandon Peniche keltik életre, előbbi ezzel a karakterrel debütál a főhősnői szerepkörben. Nacho Sada telenovellája Oaxaca állam csodálatos mezcal vidékein játszódik, a történetben pedig két egymással halálos ellentétben lévő családot mutat be, melynek gyermekei, a főhőseink egymásba szeretnek Rómeo és Júlia módra.

Mivel a mexikói premier már nagyon közeledik, így itt volt már az ideje, hogy elkezdjék a telenovella promócióját, tegnap meg is érkezett az első két promó, melyeket mi is elhoztunk nektek az alábbi videókban, méghozzá magyar felirattal együtt.



A Nadie como tú szereposztását erősíti Eduardo Santamarina, Alejandra Barros, Elizabeth Álvarez, Irina Baeva, Diego Olivera, Iván Arana, Ignacio Guadalupe, Carlos Speitzer, Ramsés Alemán, Daniela Álvarez, Ricardo Franco és Paty Díaz is, többek között. A mexikói közönség augusztus 14-től élvezheti majd a történetet, mely a jelenleg futó Eternamente amándonos-t váltja a délutáni 16:30-as sávban, ahogyan az az alábbi hivatalos poszteren is látható, melyet szintén közzétettek.

"Ha van mezcal, van szerelem" olvasható a telenovella alcíme annak hivatalos poszterén

Ximena és Salvador szerelmi történetének megismeréséhez már csak kevesebb, mint három hetet kell várnunk, ugyanis augusztus 14-én elstartol a melodráma. Mit gondoltok az első promóról? Ki várja már a premiert?


Megjegyzések

  1. Ezt várom a legjobban! Szerintem hatalmas siker lesz, és valami azt súgja, pillanatok alatt az egyik kedvenc telenovellám lesz. <3 :)

    VálaszTörlés
  2. Várom nagyon a sorozatot, bár az Eternamentét sajnálom, egészen megszerettem, pedig nem egy izgalmas novella de van egy sajátos kis hangulata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van az ugy, hogy nem kell egy sorozatnak izgalmasnak lennie ahhoz, hogy megszeresse az ember. Eleg ha magaval ragad, visz a hangulata, es altalaban ezekben a sorozatokban a dialogusok sokkal jobban meg is vannak irva. En annak orulok, hogy Silvia Canonak sikerult abbol a hosszu Isztambuli menyasszonybol egy jo kis sorozatot csinalnia. Ha valami csoda folytan leadnak itthon, megneznem.

      Törlés

Megjegyzés küldése