El maleficio: Fernando Colunga nyilatkozott visszatéréséről

Fernando Colunga már a TelevisaUnivision installációiban van, ahová 8 év után tért vissza, mégpedig hogy életre keltse Enrique de Martino-t az El maleficio készülő feldolgozásában.


Már kész tény: Fernando Colunga visszatért a TelevisaUnivision-hoz, ahová José Alberto Castro legújabb produkciója, az El maleficio főszerepében tér vissza. A producer, aki a mexikói színész legutóbbi novelláját, a Pasión y poder-t (Szeretned kell!) is készítette, a napokban megerősítette hivatalosan is, hogy Fernando lesz a történet főszereplője, párját pedig Marlene Favela alakítja majd. A telenovella egy igazi klasszikus, az 1983-as El maleficio feldolgozásaként készül, melyet 40 évvel ezelőtt Señor Telenovellaazaz Ernesto Alonso készített.

A mexikói színészt a Televisa Espectáculos is elkapta, és még interjút is készítettek vele, melyben elmondta, hogyan érzi magát nagy visszatérésétől. "Nagyon boldog vagyok, [hogy újra a Televisában lehetek]. Tudod, hogy én a Televisához tartozom, úgyhogy mit is mondhatnék. Ez egy ciklus, mely újra megnyílik, és melyben visszatérek, és találkozok a barátaimmal, mindenkivel, akit szeretek. Nagyon-nagyon boldog [vagyok]."

Fernando Colunga visszatért a Televisába

"Fernando Colunga jelenléte a Televisában rejtélyes, az emberek azt kérdezik, vajon hol érkezik meg, hol távozik." - mesélte a riporter arról, hogy a mexikói tévétársaságnál mindenki nagyon izgatott a La usurpadora (Paula és Paulina), a Mañana es para siempre (Mindörökké szerelem) és a Soy tu dueña (Riválisok) főszereplőjének visszatérésétől. "Könnyen ki lehet mondani, hogy 30 év, de ezalatt a 30 év alatt már az összes be- és kijáratot ismerem." - válaszolta rá a mexikói színész.

Az első közeledés José Alberto Castro produkciója részéről a színész felé, hogy legyen részese az El maleficio-nak, a pandémia idején volt. "Sajnálatos módon más kötelezettségem volt, nem volt mód, hogy egyeztessük az időpontokat. Szomorú is voltam miatta, de ilyen ez a munka. A dolgok megváltoztak, tovább dolgoztak a projektek, újabb dolgokat csináltak vele, és Istennek hála, most össze tudtuk egyeztetni az időpontokat, és itt lehetek ezzel a nagy kihívással." - mesélte a színész az interjú során.

Fernando kézfogással üdvözölte a riportert

Fernando Colunga azt is elmondta, hogy az a célja, hogy napról napra jobb színész legyen a közönség számára, akik már három évtizede követik őt, de hozzátette, hogy fontos vigyázni magára fizikai értelemben is.

"Ahogy mondod, az ember vigyáz magára, megvan az orvosom, aki mindig mögöttem áll, egy csapat vagyunk. Az ember próbálja megtartani a formáját, a legjobbat adni a közönségnek, olyan dolgok nélkül, melyek megfosztanak a mimikádtól vagy melyektől már nem te lennél. Mert végül is ezzel dolgozunk, de ez sem tart örökké. Én egy olyan Fernando Colunga-t tudok adni, aki mindig valami újat ad, valami újat mutat. Úgy gondolom, hogy olyan munkát végzünk, mely meg fogja lepni Önöket." 

Marlene Favela és Fernando Colunga, az El maleficio főszereplői

Fernando Colunga készen áll, hogy szembenézzen az új kihívásával: életre kelteni Enrique de Martino-t, akit annak idején Ernesto Alonso alkotott meg és alakított is egyben. "Sok ember azt gondolja, hogy ez az ugyanaz a verzió. Nem, ez egy másik verzió. Ez egy másik verzió, nagy tisztelettel, de reméljük, hogy don Ernesto áldásával."


Megjegyzések

  1. A forgatás már elkezdődött , nem egy "szokványos" telenovella készül , sok rejtély lesz benne ,izgalmas jelenetekkel. Remélem hozzánk is eljut.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, tegnap kezdték meg a forgatást. Hamarosan jelentkezünk újabb információkkal.

      Törlés
  2. Köszönöm , érdekelni fog.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése