El maleficio: az első képek Fernando Colunga-ról és a főbb szereplőkről

Az El maleficio feldolgozásának előkészületei már javában zajlanak, a TVyNovelas Magazin pedig lencsevégre kapta Fernando Colunga-t új karaktere bőrében.


Fernando Colunga visszatért a TelevisaUnivision falai közé, ugyanis már megkezdte a nagy visszatérését jelentő El maleficio előkészületeit, melyet José Alberto Castro készít az ikonikus, azonos című telenovella feldolgozásaként, mely emellett a Fábrica de sueños-antológia része lesz. A TVyNovelas Magazin lencsevégre kapta a La usurpadora (Paula és Paulina), a María la del barrio (María), a Nunca te olvidaré (Esperanza) és az Abrazame muy fuerte (Maria del Carmen) főhősét, aki a múlt héten látogatta meg a mexikói tévétársaság installációit, hogy karaktere öltözködését és hajviseletét próbálják.

"A mexikói színész öltönyt viselt, a 15-ös forgatási stúdióban volt, ahol éppen egy asszisztensnek magyarázta, hogyan is szeretné a haját Enrique de Martino karakteréhez." - számolt be minderről a TVyNovelas Magazin.

Fernando Colunga a TelevisaUnivision stúdiójában készíti elő új karakterét

Azt is leírták, hogy a Mañana es para siempre (Mindörökké szerelem) és a Soy tu dueña (Riválisok) főszereplője "udvariasan üdvözölt mindenkit, és a vállalat több munkatársával is beszélgetett", akikkel nem találkozott legutóbbi telenovellája, a Pasión y poder (Szeretned kell!) óta.

Azonban nem csak Colunga-t kapták el a TelevisaUnivision folyosóin, ugyanilyen izgatott volt Marlene Favela is, aki szintén a történet egyik főszereplőjét kelti majd életre José Alberto Castro produkciójában, melynek részese lesz David Zepeda, Julián Gil és Sergio Basañez is.

Marlene Favela, Juan Soler és Dalilah Polanco

Juan Soler és Dalilah Polanco, akik szintén a szereposztást erősítik, szintén meglátogatták a tévétársaság stúdiót az előkészületek kapcsán; ők is ugyanolyan izgatottak voltak, mint kollégáik.

David Zepeda, Julián Gil és Sergio Basañez

Az El maleficio legfrissebb verziójának forgatását jövő héten, július 24-én kezdik meg Mexikóban, ahol képernyőre is kerülnek még idén novemberben. Mit gondoltok az első képekről? Ki várja már, hogy megismerhesse karaktereiket?


Megjegyzések

  1. Izgalmasnak igérkezik,több ismert telenovella szinésszel.

    VálaszTörlés
  2. Gaby Spanic is rajta van a képen, fehér egybe ruhában. Ő nem Marlena.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő nem Gaby Spanic, hanem Marlene Favela a fehér ruhában. Ő lesz a történet főhősnője.

      Törlés

Megjegyzés küldése