Si yo fuera rico: Nicandro Díaz újdonságának főszereplői

Nicandro Díaz már javában készíti legújabb telenovelláját, mely egyelőre a Si yo fuera rico munkacímen fut, és már meg is vannak a színészek, akik életre keltenék a főszereplőket.


A Mi fortuna es amarte és a Mi camino es amarte nagy sikere után, Nicandro Díaz producer új telenovelláját készíti, mely utóbbihoz hasonlóan szintén egy chilei történet feldolgozása. Nem másról van szó, mint a Si yo fuera rico című novelláról, melynek magyar fordítása Ha gazdag lennék, s melyről korábban már meséltünk nektek. Idén pedig megnézhetjük a mexikói verzióját is a történetnek, melyeknek úgy tűnik, már meg is vannak a főszereplői.

A Noveleando nemrég fedte fel, hogy a melodrámának három főszereplő-párosa van, a történet három főhősnőjét pedig Eva Cedeño, Mayrín Villanueva és Daniela Martínez Caballero. Azonban nemcsak a hősnők neveit fedték fel, hanem párjaikat, a történet férfi főszereplőit is, akik Gonzalo García Vivanco, Eduardo Yañez és Carlos Said lesznek. Ők hatan keltenék életre a történet főszereplőit, azonban még meg kell várni, hogy a producer hivatalosan is megerősítse a neveket.


A főszereplők nevei mellett pedig már a főgonoszok kilétéről is lerántotta a leplet a Noveleando telenovellákkal foglalkozó hírportál. Értesüléseik szerint ugyanis Marjorie de Sousa, Sergio Sendel és a telenovellákhoz visszatérő Maya Mishalska fognak majd gonoszkodni a producer legújabb sorozatában. Hozzájuk csatlakozik még Horacio Pancheri, aki már egy ideje megerősítette, hogy részese lesz Nicandro Díaz új projektjének, karaktere pedig antagonista lesz.


A hírek szerint a telenovella előkészületei hamarosan megkezdődnek, képernyőre pedig novemberben kerülnek a mexikói Las Estrellas műsorán, ahol a még el sem startolt Vencer la culpa-t váltják majd a már megszokott 20:30-as idősávban.

Mit gondoltok a készülő projektről? Mi a véleményetek a főszereplők választásáról?


Megjegyzések

Megjegyzés küldése