Si yo fuera rico: Nicandro Díaz újabb chilei feldolgozást készít

A Mi fortuna es amarte és a Mi camino es amarte sikere után, Nicandro Díaz máris újabb telenovelláján, a producer ismét egy chilei történet adaptációjával készül.


A Cómplices és az El camionero chilei telenovellák adaptációja után, melyekből születtek a La mexicana y el güero és a Mi camino es amarte mexikói novellák, Nicandro Díaz egy újabb chilei történetet fog feldolgozni, mely következő telenovellája lesz. Írócsapata, Kary Fajer, Rosa Salazar és Juan Carlos Alcalá már dolgoznak is az újdonságon, mely novemberben érkezik majd a mexikói Las Estrellas műsorára, a 20:30-as sávba, ahol a producer utóbbi novellái, a Mi fortuna es amarte és a Mi camino es amarte hatalmas sikert arattak.

Nem másról van szó, mint a 2018-ban készült Si yo fuera rico című chilei telenovelláról, melynek magyar jelentése Ha én gazdag lennék, s melynek adaptációs munkálatai már folynak is. Egyelőre Horacio Pancheri és Carlos Said részvételét erősítették meg, előbbi a történet antagonistája lesz, míg utóbbi ismét együtt dolgozik a producerrel a Mi camino es amarte után, ahol Sebastiánt alakította.

A 2018-as Si yo fuera rico posztere, melyen a "minden chilei álma" alcím olvasható


Az eredeti történet

Három chileinek változik meg az élete, amikor kiderül, hogy megnyertek egy híres szerencsejátékot.

Az első közülük Miguel Zunino (Gonzalo Valenzuela), egy magányos bandita, aki a Pascuala (María Gracia Omegna) autójában talált szelvénnyel nyer, aki sosem tudta meg, hogy az ő szelvényén voltak a nyerőszámok; ám diszkrét jótevőként szerelem szövődik köztük.

Másrészről Nelson Peña (Jorge Zabaleta) egy kis átjáróban él. Éretlen és érzelmes, egy ideje azzal álmodik, hogy megnyer egy nagy nyereményt, és gyorsan dönt is: megveszi focicsapatát, a Renca Juniors-t, hogy Dél-Amerika Real Madridjává változtassa.

Végül pedig Matilde (María Fernanda Bertero) és Tomás Varela (Andrés Commentz), árvák, akiknek a tragédia határozta meg életüket. Matilde vesz egy szelvényt, ám nem tudja beváltani, mivel kiskorú. Amikor feltűnik Dante (Simón Pesutic), egy szőke herceg, ako megmenti a szűkölködéstől, nem is gondolja, hogy ő valójában az unokaöccse egy csalónak, aki elrendezte találkozásukat, Erick Ferrada (Daniel Muñoz), aki egy tervet eszelt ki a három nyertes ellen.

Mit szóltok a történethez? Szívesen megnéznétek a feldolgozást?


Megjegyzések