Leona bosszúja: Emiliano González mesél arról, milyen Angelique Boyerrel dolgozni

Isabella Tena és Emiliano Gonzalez határozottan egy új, feltörekvőben lévő telenovellás generáció tagjai, amit be is mutatnak az El amor invencible-ben (Leona bosszúja), ahol a főhősnő gyerekeit keltik életre.


Angelique Boyer oldalán szerepelni nagy kihívás és nagy lehetőség is egyben a fiatal színészek számára, Isabella Tena és Emiliano Gonzalez pedig belopták magukat a a közönség szívébe az El amor invencible-vel (Leona bosszúja), ahol Anaju-t és Benja-t keltik életre, a főhősnő, Leona Bravo "Holdját" és "Napját". A fiatal tehetségek egy exkluzív interjú során meséltek a TVyNovelas Magazinnak arról, hogyan érkezett az életükbe a telenovella. Ma az Emiliano-val készített részét olvashatjátok az interjúnak, – az Isa-val készítettet itt találjátok – aki szintén elmesélte, milyen érzés Angie fiát alakítani a fikcióban.

Emiliano Gonzalez nem ismeretlen a mexikói tévénézőknek, sem a hazaiaknak, ugyanis a szintén énekes nemrég szerepelt a La madrastra-ban (A mostoha) Aracely Arámbula mellett, sőt, éppen a forgatások befejezése után hívták meg Juan Osorio melodrámájának szereplőválogatására. "Tetszett [a karakter], mert Bejamín-ban megvan az összes jellemvonás, amilyen én is vagyok mint ember, de emellett tettem bele más dolgokat is, amik életet adtak neki. Amit tanított nekem az az, hogy empatikusabb legyek mások szenvedésével, éppen ezért egy ideig dolgoztunk ezen a rendezőkkel, miközben kerestük az árnyalatait, amivel bemutatjuk." - mesélte.


A fiatal tehetséget egy igazi luxusszereposztás veszi körül ebben a produkcióban, amit a legjobban élvezett, és mindig igyekezett magába szívni a tudást, mint egy szivacs. "Angelique esetében megtanultam tőle a komolyságot és az odaadást, amit a jeleneteibe tesz. Ő olyan valaki, aki nagyon vigyáz minden részletére annak, amit csinál, imádom az árnyalatát [a játékának], amit használ, az erejét és a személyiségét, nagyon jó abban, hogy érzelmeket váltson ki [az emberből]. Úgy gondolom, hogy nem minden színésznek van meg ez a képessége, amivel megérinti a közönséget, de ő annyira organikusan csinálja, hogy az csodálatra méltó, éppen ezért vele dolgozni egy igazi master class [mesterkurzus] volt." - mesélte a francia származású színésznőről.

Emiliano, aki a Lemonglass zenei csoport tagja volt, úgy tekint a már bejárt útra, mint "egy áldásra és egy lehetőségre, ami kevésszer adatik meg." - vallotta be az interjú során a TVyNovelas Magazinnak.


Az elkötelezettség és a felelősségtudat, amivel jár elfogadni egy projektet, a védjegye, amit mindig hozzátesz a tévéképernyőn látható munkáihoz. "Gyerekkorom óta zenész akartam lenni, továbbra is az vagyok valójában, A mostohában például írtam egy számot, ez nem olyan dolog, amit félreteszek, de a színészkedést nagy álmokat kelt bennem, mert a musical színházban kezdtem nyolc évesen." - vallotta be a fiatal színész, aki szeretne olyan karaktereket találni, akiknek közük van a sporthoz vagy, ha lehetséges, részese lenni egy bioszériának, melynek egy futball-sztárhoz van köze.


Befejező etap

Sok sírással teli részek, egy teljesen meghatódott közönség és egy, a nézettségtől boldog producer határozták meg az elmúlt hetekben az Angelique Boyer, Danilo Carrera és Daniel Elbittar főszereplésével készült történetet, mely új pozícióba helyezi a fiatal színészeket: lehetséges jövőbeli főszereplők, akik szárnyalnak, anyaként egy igazi luxusszínésznővel.

Ti mit gondoltok Benja karakteréről és Emiliano-ról? Szívesen látnátok más projektekben is a fiatal színészt?


Megjegyzések