Minas de pasión: Danna García nem tér vissza a TelevisaUnivision-hoz

Nemrég említettük nektek egy hírösszefoglalóban, hogy Danna García részt vett a Minas de pasión szereplőválogatásán, most pedig maga a színésznő meséli el, mi történt.


Pedro Ortiz de Pinedo készülő telenovellája, a Minas de pasión a hazánkban is jól ismert La Patrona (Az örökség) feldolgozása lesz. Egyelőre az egyedüli biztos résztvevő Osvaldo de León, aki a történet férfi főhősét kelti majd életre. A casting még zajlik, hogy megtalálják a teljes szereposztást, köztük a főhősnőt és a főgonoszt életre keltő színésznőket.

Habár mindenki azt gondolta, hogy a főhősnő szerepére szerették volna a kolumbiai színésznőt, egy élő bejelentkezés során elmesélte, hogy "engem azért hívtak, mert szerettek volna kipróbálni a főgonosz szerepében" - vallotta be. A főgonoszt, Antonia Guerrát a 2013-as verzióban Christian Bach keltette életre, most pedig keresik azt a színésznőt, aki az új verzióban életre kelti majd.

Danna García-t szerették volna a női főgonosz karakterére, akit Christian Bach alakított 10 éve

"Engem azért hívtak, mert szerettek volna kipróbálni a női főgonosz szerepében, a történet női főgonosza a főhős anyja. A szereplőválogatáson nem tudom, hogy a főhős anyjának tűntem-e vagy inkább az unokatestvérének. Az életkorok nem stimmeltek, nem vagyok elég idős az anyjához..." - magyarázta a történteket a kolumbiai színésznő közösségi oldalán.

"Nagyon aranyos volt, hogy gondoltak rám. Mindig azt mondom, hogy ez annyira értékes, hogy valaki gondol rád, és csak az ötlet, hogy rám gondolnak egy munkával kapcsolatban, végtelen hálát érzek emiatt. Köszönöm a produkciónak, akik gondoltak rám ehhez a projekthez, de sajnos nem, lehetetlen volt." - tette hozzá.

Daniela Castro az újabb jelölt a szerepre

A szereplőválogatás tovább zajlik, újabban pedig Daniela Castro nevét emlegetik a szerepre, mellyel a mexikói színésznő visszatérne a melodrámákhoz, melyhez már keresi a lehetőségeket. Nemrég a Tierra de esperanza castingján vett részt, most pedig Pedro Ortiz de Pinedo produkciójában van számára lehetőség; még az is lehet, hogy ő lesz az új Antonia Guerra.

Ti mit gondoltok az esetről? Kit tartanátok alkalmasnak a szerepre?


Megjegyzések