Hírek 2023.03.27.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Dél királynője: lesz negyedik évad?

A nyitott finálé után, mellyel befejeződött a legutóbbi, szám szerint harmadik évad, a La reina del sur (Dél királynője) rajongói azt kérdezik, hogy vajon lesz-e folytatása a szuperszériának, melynek címszereplőjét Kate del Castillo alakítja. "Még nem tudjuk." - válaszolt a kérdésre múlt héten közösségi oldalán Isabella Sierra, aki a történetben Teresa Mendoza lányát, Sofíát alakítja. "Én személy szerint szeretném, ha még sok-sok évad lenne. Kérjék nagyon a Telemundo-tól, hátha összejön." - egészítette ki a fiatal színésznő. Kate del Castillo egy korábbi nyilatkozatában azonban azt mondta, hogy nem bújik többet Teresa bőrébe, és a harmadik lesz az utolsó évad. "Úgy gondolom, hogy tudni kell azt mondani, hogy 'bye, bye'. Úgy gondolom, hogy a harmadik az utolsó, és ahogy lennie kell, el kell búcsúznunk Teresita-tól" - nyilatkozta korábban a mexikói színésznő.




Danna García visszatér a Televisához?

Danna García hamarosan visszatérhet a mexikói melodrámákhoz, ugyanis a kolumbiai színésznő nemrég meglátogatta a TelevisaUnivision installációit, ahol részt vett a Minas de pasión szereplőválogatásán. Ezen a munkacímen fut jelenleg Pedro Ortiz de Pinedo készülő telenovellája, mely a 2013-as La Patrona (Az örökség) történetének újabb feldolgozása lesz. "Egy lábbal mindig is Mexikóban voltam, van [ott] egy házam, a helyzet az, hogy az utóbbi időben inkább nomád voltam, az általánostól jobban, mert elég sokszor forgattam más helyeken, de nagyon hiányzik [Mexikó]." - nyilatkozta a Televisa Espectáculos kamerái előtt a Pasión de Gavilanes (A szenvedélyek lángjai) főhősnője. Ha valóban Danna lesz a történet főhősnője, akkor Osvaldo de León párja lesz a történetben, illetve azt a karaktert kelti majd életre, akit 10 évvel ezelőtt Aracely Arámbula.




Horacio Pancheri legújabb telenovellája

Horacio Pancheri múlt héten megerősítette, hogy új szerepet kapott egy telenovellában, így hamarosan visszatér a forgatási stúdiókba. Nem másról van szó, mint Nicandro Díaz, a Mi fortuna es amarte és a Mi camino es amarte producerének legújabb novellájáról, melyet már elkezdett készíteni a producer. Horacio az első megerősített színész, aki karakteréről annyit árult el, hogy "egy argentin futballistáról van szó, úgyhogy szórakoztató lesz. Különböző dolgot fogok csinálni, [ugyanis] ő az antagnista." - mesélte az argentin színész egy nemrég adott interjú keretein belül. A legutóbbi melodráma, melyben részt vett a színész, az a 2021-es Vencer el pasado volt, melynek főszereplőit Angelique Boyer és Sebastián Rulli alakították. 




Rebecca Jones és Mónica Spear ismét együtt

Rebecca Jones halála után a telenovella-rajongók nem tudtak nem megemlékezni Mónica Spear-ről, aki a színésznő lányát alakította a Telemundo Pasión prohibida című telenovellájában, és akit 2014-ben gyilkoltak meg Venezuelában. A rajongók mellett Miguel Varoni színész-rendező is így tett, aki együtr dolgozott velük az említett projektben. "Olyan nagy szerencsém volt, hogy együtt dolgozhattam ezzel a két csodálatos színésznővel, akik ma fizikailag már nincsenek velünk. Rebecca Jones és Mónica Spear mindig a szívemben, mindig a szíveinkben [lesznek]." - írta közösségi oldalán Miguel Varoni, aki rendezte a 2013-as telenovellát, melyben együtt dolgozott mindkettejükkel.




Perdona nuestros pecados: befejeződött a forgatás

Múlt heti hírösszefoglalónkban írtunk róla, hogy befejeződött a Perdona nuestros pecados forgatása, Lucero Suárez novellája már teljes egészében rögzítve van, már pont került Elsa és Andrés szerelmi történetének végére. "Ez egy furcsa érzés." - vallotta be a főhősnőként debütáló Oka Giner. "Olyan, mintha elengednéd az összes terhet, – és látják, hogy a karakteren milyen kemény teher van – úgyhogy ez olyan, mintha a tested megérezné, és beteg leszel, rosszul érzed magad, fáradt vagy, meg sem akarsz mozdulni, mert 5 hónapon keresztül forgattál, mint egy őrült, sírtál, szenvedtél... Nem tudtál betegnek lenni, nem történhetett veled semmi, mintha ezután a tested azt mondaná: 'most már engedj ki'. És itt vagyok most." - írta közösségi oldalán a fiatal színésznő, aki Emmanuel Palomares párját alakítja a történetben. Habár a forgatások befejeződtek, a telenovellából még 50 rész hátra van, a tervek szerint június 2-án búcsúzik a mexikói közönségtől.




La Campirana: Carmen Becerra visszatérése

Számos év kihagyás után, amíg távol volt a telenovellák világától, Carmen Becerra ismét visszatért a forgatási stúdiókba, hogy egy újabb melodrámában csillogtassa meg tehetségét. Nem másról van szó, mint a La Campirana munkacímen futó projektről, melyet José Alberto Castro, a La desalmada és a Cabo producere készít a TelevisaUnivision-nak. A Carolina Miranda és Andrés Palacios főszereplésével készülő melodráma már forog Mexikóban, nemrég meg is osztottuk veletek az első forgatási képeket, most pedig a színésznő ajándékozta meg a rajongókat az alábbi képpel, melyen karaktere bőrében látható, aki a történet egyik főgonosza lesz. Hazánkban már láthattuk gonoszkodni, olyan telenovellákban, mint a Querida enemiga (Kedves ellenség) és a Simplemente María (María), most pedig ismét sok gonoszságit fog művelni.




Megjegyzések

  1. Nem gondolnám, hogy a LRDS-nak lesz egy negyedik évada is. A történet megint lezáratlan maradt pedig nem ezt ígérték... Vártam, hogy eljut Magyarországra is feliratosan, de egyre kevesebb az esély.😔

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése