Hírek 2023.04.24.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Tierra de esperanza: szerelmi háromszög

José Alberto Castro telenovellája, a Tierra de esperanza forgatásai már javában zajlanak, ugyanis a novella hamarosan képernyőre kerül Mexikóban. Carolina Miranda, Andrés Palacios és Luis Roberto Guzmán keltik életre a fő szerelmi háromszög tagjait a történetben, mely a 2005-ös La Tormenta feldolgozása lesz. Korábban is már megosztottunk veletek egy csokor forgatási képet, most pedig a fő szerelmi háromszög megformálói készítettek egy közös képet, melyet megosztottak közösségi oldalaikon. A 60 részesre tervezett melodráma június 5-én kerül a mexikói Las Estrellas műsorára a jelenleg a főműsoridőben futó El amor invencible helyén. Sofía Castro, Sergio Goyri, Alejandro Tommasi, Natalia Esperón, Martha Julia, Luz María Aguilar, Mariana Seoane, Nuria Bages, Carmen Becerra, Daniel Tovar, Clarisa González, Mimi Morales, Erika García és León Peraza is erősítik a szereposztást.




Minas de pasión: újabb megerősített színészek

Nemrég kiderült, hogy Livia Brito és Osvaldo de León keltik életre a La Patrona (Az örökség) feldolgozásának, a Minas de pasión munkacímen készülő telenovella főszereplőit. A napokban azonban újabb neveket erősítettek meg Pedro Ortiz de Pinedo produkciójához. Lizy Martínez és Moisés Peñaloza csatlakoznak a telenovella szereposztásához, melynek részese Alejandro Camacho is. Lizy nemrég a Mi secreto főgonoszát, Fedrát alakította fiatalkorában, alakítását pedig nagyon jól értékelték. Moisés pedig korábban olyan telenovellákban szerepelt, mint a Si nos dejan (Alicia új élete) és a Diseñando tu amor, utóbbiban pedig már dolgozott együtt a producerrel. Mellettük pedig Rodrigo Brand is csatlakozik a szereposztáshoz, akit a közönség a Mi fortuna es amarte és a Mi camino es amarte telenovellákban láthatott az elmúlt időben. Azt nem tudni, hogy pontosan kiket fognak életre kelteni, valószínűleg a fiatal szereplők egyikét alakítják majd a telenovellában, melynek forgatásai május 20-án kezdődnek.




Nadie como tú: zajlanak az előkészületek

Nacho Sada már javában készíti elő legújabb telenovelláját, mely egyelőre a Nadie como tú munkacímen fut. A vidéki történet főszereplőit Karla Esquivel és Brandon Peniche keltik életre, akik már el is kezdték a készülést ahhoz, hogy életre keltsék a történet főszereplőit. Mivel egy vidéki történetről van szó, így a karaktereknek lovagolni is tudniuk kell, így a színészek már gyakorolják a lovaglást, melyet ide kattintva meg is nézhettek egy videóban. Emellett már a karakterek külsején is dolgozik a produkció, nemrég a történet főgonoszát alakító Irina Baeva osztotta meg új külsejét közösségi oldalán, valamint azt is elárulta, hogy karaktere a Romina nevet viseli majd. A szereposztást erősíti Eduardo Santamarina, Alejandra Barros, Diego Olivera, Elizabeth Álvarez, Daniela Álvarez, Ramsés Alemán, Ricardo Franco, Dayren Chávez, Paty Díaz, Iván Arana, Claudia Troyo, Tania Sáenz, Axel Trujillo és Ignacio Guadalupe is.




Adamari López visszatérhet a Televisához?

Adamari López, akit korábban olyan telenovellákban láthattunk, mint az Amigas y rivales (Szeretők és riválosok) és a Gata salvaje (Vadmacska), 2012-ben igazolt a Telemundo-hoz, ahol hosszú éveken keresztül dolgozott műsorvezetőként. A szintén színésznő nemrég azonban otthagyta a Telemundo-t és az Hoy Día nevű programot, melyet vezetett, a konkurens TelevisaUnivision-nál pedig máris felajánlottak neki egy szerepet, mellyel pedig hosszú kihagyás után visszatérhetne a telenovellák világába és a mexikói tévétársasághoz. Az ajánlat pedig Nicandro Díaz részéről érkezett, aki már készíti új telenovelláját. "Részese lehet egy novellának öt vagy hat hónapon belül, körülbelül. Adamari-nak már lenne egy forgatókönyve, amit emailben kapott meg, mert Adamari visszatérne a Televisához." - említette meg Javier Ceriani a Chisme No Like című műsorban.




Újabb kolumbiai feldolgozás a Telemundo-tól

Az utóbbi években több kolumbiai telenovella feldolgozását készítették el a Telemundo-nál, az RCN-el együttműködve, köztük a Café con aroma de mujer (A szerelem aromája) és az Hasta que la plata nos separe. A floridai székhelyű tévétársaság most új szerződést kötött, mégpedig a konkurens kolumbiai tévétársasággal, a Caracol-lal. Ennek az egyezménynek részeként pedig egy újabb kolumbiai telenovellát dolgoznak fel; a Pedro, el escamoso kap új verziót. A 2001 és 2003 között készült telenovella főhőse Miguel Varoni volt, a 327 részes telenovella egy atipikis kolumbiai lovag történetét meséli el. Bemutatásakor hazájában a Yo soy Betty, la fea-hoz (Betty, a csúnya lány) hasonló sikereket ért el. Az eddigi pletykák alapján a remake főhősét Carlos Torres keltheti életre, aki szerepelt a La reina del flow és a La nieta elegida novellákban. A casting még jelenleg is zajlik, és azt beszélik, Miami-ban forgatják.



Megjegyzések

  1. Remélem Rodrigo Brand valami jó karaktert kap. Csóri, a háromból két szerepe is elég nyomorúságosan járt: A La Mexicanában agydaganat miatt lebénult, a Mi caminoban meg egy balesetben elveszítette az egyik lábát. Én vagy a Maxnak megfelelő karakternek tudnám elképzelni, vagyis a hősnő öccsének.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugy olvastam, hogy talan egy radiomusorban azt mondtak Alberto Espino karakteret kapta, tehat negativ lesz.

      Törlés
    2. Végülis az se rossz. Lassan őt is megdobhatnák egy nagyobb szereppel

      Törlés

Megjegyzés küldése