Mi secreto: befejeződött Mexikóban a novella

Befejeződött Mexikóban az utóbbi időszak egyik legkedveltebb telenovellája, a Mi secreto, melynek főhőseit Macarena García és Diego Klein alakították.


Pénteken, február 24-én ért véget Carlos Moreno telenovellája, a Mi secreto vetítése, melynek főszereplőit Macarena García, Diego Klein, Isidora Vives és Andrés Baida alakították. 120. részével fejeződött be a hagyományos melodráma műfajába tartozó telenovella, mely tavaly szeptember-ben startolt el a Las Estrellas műsorán a Corazón guerrero (Háborgó szívek) helyén, közel 5 hónap után pedig pont került a történet végére, melyet két etapra bontva élvezhetett a közönség; a második etap az antagonista, Isidora Vives visszatérésével kezdődött. A telenovella az 1974-es Ha llegado una intrusa feldolgozása volt, melyet a producer bejáratott írói, Martha Carrillo és Cristina García adaptáltak a mai korba.


Összességében sikeres volt a melodráma, melynek szereposztását Karyme Lozano, aki visszatért a telenovellákhoz, Arturo Peniche, Claudía Ramírez, Fernando Ciangherotti, Chris Pazcal, Solkin Ruiz, Alma Delfina, Laura Vignatti, Luis Fernando Peña, Ana Paula Martínez, Luis Felipe Tovar, Vanessa Bauche, Ramsés Alemán és Eric del Castillo is erősítették.

Nézettség terén is jól teljesített a melodráma, jó nézettségi adatokat szállított a vállalatnak, ám emellett a közönség is pozitív véleménnyel van a novelláról, mely az utóbbi idők legtöbbet kommentált novellája is; a közösségi oldalakon csupa pozitív véleményt lehet olvasni mind a színészek munkájáról, mind a történetről is.

Most pedig a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Ki követte közületek? Ti mit gondoltok a telenovelláról? Nektek hogy tetszett a befejezés? Ki szeretné, hogy hozzánk is eljusson szinkronosan?


Megjegyzések

  1. Én néztem és egy két dologtól eltekintve(Matteo töketlenkedése és Natalia egész lénye) nagyon szimpatikus történet volt, kedvelhető hősnővel és főhőssel, meg az isteni Claudia Ramirezzel aki újra egy nagyon jó villanát hozott

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése