Hírek 2023.02.27.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Mi corazón es tuyo 2: valóban lesz folytatás?

Hónapokkal ezelőtt terjedt el a hír, miszerint második évadot terveznek készíteni a hazánkban is bemutatott Mi corazón es tuyo-ból (Szerelem ajándékba). A Noveleando hírportál jelentette be a folytatást még tavaly novemberben, azóta pedig nem derültek ki új részletek, egészen mostanáig. Juan Osorio, a novella  producere nemrég mutatta be legújabb telenovelláját, az El amor invencible-t, melynek prezentációján feltették neki a kérdést, mely sokakban benne volt: valóban lesz-e második évad. "Az a helyzet, hogy nem lesz a televízióban, valószínűleg egy nap készül egy forgatókönyv egy mozi[filmhez]." - vallotta be a producer, aki azt is hozzátette, hogy a televízióban nehéz lenne, mivel már megváltozott a szereposztás életkora, és egy nagyon különleges adaptációt kéne készíteni. Ti mit gondoltok róla?




Pienso en ti: hamarosan az USA-ban

Carlos Bardasano legújabb telenovellája, a Pienso en ti március 13-án startol el Mexikóban, a Las Estrellas műsorán, ahol a Mi camino es amarte helyét veszi át a 20:30-as sávban. Dulce María és David Zepeda sorozata azonban az Egyesült Államokba is megérkezik, ugyanis az Univision a napokban elkezdte promózni a telenovellát, melyben a mexikói színésznő visszatér a telenovellákhoz. A csatorna promójában, melyet az alább ti is megnézhettek magyar felirattal, bejelentik, hogy "hamarosan" megérkezik kínálatukban a telenovella, melyben fontos szerepet játszik a zene.




La Tormenta-remake: új cím, új jelölt

José Alberto Castro új telenovelláján dolgozik, mely a La Tormenta újabb feldolgozása lesz. A producer már javában casting-ol, azt már tudni lehet, hogy Gonzalo García Vivanco, a Corazón guerrero (Háborgó szívek) főhőse lesz a történet férfi főszereplője, akit Christian Meier keltett életre az eredeti verzióban. A női főszerepre és a női főgonosz szerepére rengeteg színésznőt hallgattak meg, most pedig egy újabb esélyes jelölt neve merült fel, aki nem más, mint Carolina Miranda. A színésznő tavaly az Ördög asszonya volt a ViX+-ra készült La mujer del diablo-ban, José Ron oldalán, most pedig esélyes José Alberto Castro újdonságának főszerepére, mely az első televisás főszerepe lenne egy telenovellában. Mindezek mellett, a producer telenovellájának új munkacíme is van, a produkció La Campirana címen fut jelenleg, mely a történetben szereplő birtok neve is lenne egyben. Ti mit gondoltok az új címről? Szerintetek jó lenne a szerepre Carolina?




Vencer la culpa: folytatódik a szereplőválogatás

Rosy Ocampo készülő sorozatához is folytatódik a casting, mely a Vencer-antológia újabb telenovella lesz, a Vencer la culpa. A női főszerepre többen is esélyesek, ahogyan már korábban felfedtük, ám most a férfiakról derültek ki újabb pletykák. Mégpedig a bennfentesek azt mondják, hogy Matías Novoa esélyes a történet egyik férfi főszerepére. Mindezt azután, hogy a chilei színész már dolgozott a produkcióval, a Vencer el pasado-ban Claudio-t alakította, nemrég pedig a Cabo férfi főhőseként láthatta őt a mexikói közönség José Alberto Castro telenovellájában, mely nemrég ért véget a Las Estrellas műsorán. Mit szólnátok Matías-hoz mint az egyik férfi főhős?




Juego de mentiras: újabb promó

Közeledik a nap, amikor elstartol a Telemundo újdonsága, a Juego de mentiras, a tévétársaság thrillere, mellyel egy újabb saját készítésű, eredeti sorozat kerül képernyőikre, hosszú kihagyás után. Arap Bethke, Altair Jarabo és María Elisa Camargo alakítják a történet főszereplőit, mely Adriana Molina eltűnését követi. Korábban már kiadták az első kedvcsinálót a sorozathoz, mely március 7-én veszi birtokba a 22 órás sávot a Telemundo-n, most pedig egy újabb, rövid promót adtak ki, melyben a telenovella szereposztásával ismerkedhetünk meg, s melyet az alábbi videóban ti is megnézhettek magyar felirattal. Már csak egy bő hét, és elstartol az akciódús sorozat. Ki várja már a premiert?




Ana de nadie: hamarosan startol

Nemrég írtunk arról, hogy Kolumbiában újabb feldolgozást készítettek a Señora Isabel történetéből, ezúttal Ana de nadie címmel; a telenovellának pedig már premierdátuma is van: március 1-től lesz látható az RCN műsorán esténként. Csupán egy évvel az előző verzió, a Carlos Bardasano kezei között készült Si nos dejan (Alicia új élete) után készül el az új, ezúttal kolumbiai verzió, ahol Mayrín Villanueva, Marcus Ornellas, Alexis Ayala és Scarlet Gruber karakterei most Paola Turbay, Sebastián Carvajal, Jorge Enrique Abello és Laura Archbold tolmácsolásában lesznek láthatóak. A szereposztást erősíti Judy Henríquez is, aki annak idején Señora Isabel volt, most pedig Dolores lesz, a főhősnő klasszicista és machista anyja. A premier közeledtével újabb posztert is kiadtak, melyet alább láthattok.




Megjegyzések