Ana de nadie: az újabb feldolgozás a Señora Isabel-ből hamarosan startol

A kolumbiai RCN idén feldolgozást készít a Señora Isabel-ből, melynek legújabb verzióját, a Si nos dejan-t (Alicia új élete) nemrég láthattuk.


Ana de nadie, azaz Senki Ana-ja címen készítenek újabb feldolgozást a nagysikerű kolumbiai történetből, ahogyan azt már beharangoztuk nektek korábban is, ezúttal hazájában készül remake a Señora Isabel-ből. Paola Turbay, Jorge Enrique Abello és Sebastián Carvajal keltik életre a főszereplőket, akiket a legutóbb készült verzióban, a hazánkban is bemutatott Si nos dejan-ban (Alicia új élete), Mayrín Villanueva, Alexis Ayala és Marcus Ornellas alakították.

A főhősnőt alakító színésznő hazájában és nemzetközileg is ismert, Hollywood-i produkciókban is részt vett, Jorge Enrique Abello a Yo soy Betty, la fea (Betty, a csúnya lány) feledhetetlen főhőse, Sebastián Carvajal-t pedig a kórházi történetről szóló Enfermeras-ból ismeri a közönség, ahol a főszereplőt keltette életre. Emellett kiváló szereposztás kíséri el őket a történetben, köztük Laura Archbold, Carlos Báez, Judy Enríquez, Adriana Arango, Andrés Toro, Lucho Velasco, Adriana Romero, Diana Wiswell, akik elismert színészek Kolumbiában.

A sorozat első posztere, melyen az olvasható: "Amikor az életed ismét elkezdődik"

A forgatásokat még tavaly novemberben kezdték meg, a produkció pedig hamarosan elstartol a kolumbiai RCN műsorán az esti órákban. Ezzel pedig már az 1993-as Señora Isabelt is beleszámolva, ez lesz a hetedik alkalom, amikor képernyőre viszik a történetet. Érdekessége ennek az új verziónak, hogy Judy Henriquez is részese a szereposztásnak, a színésznő 1993-ban a főhősnőt alakította, most pedig annak klasszicista és konzervatív anyja lesz. Az adaptációt ismét Ximena Romero és Nubia Barreto végzik.

A napokban már el is kezdték promózni a történetet, azonban azt még nem fedték fel, mikortól lesz látható az új verzió, mely úgy tűnik, könnyedebb adaptáció lesz a kiadott kedvcsinálók alapján. Ti is belenézhettek az említett promókba az alábbi videókban, melyekhez magyar felirat is készült.



Ana Ocampo (Paola Turbay) egy ötvenéves nő, aki véletlenül felfedezi, hogy férje, Horacio Valenzuela (Jorge Enrique Abello) megcsalja őt egy sokkal fiatalabb nővel. A nagy csalódás után Ana egy új lehetőséget él meg a szerelemben Joaquín (Sebastián Carvajal) oldalán, aki egy nála fiatalabb férfi... A történet többi részét pedig már ismerjük, hiszen két verzióban is láthattuk, először a TV Azteca feldolgozásában Mirada de mujer (Női pillantás) címmel, majd 2021-ben Carlos Bardasano sorozatában, a Si nos dejan-ban (Alicia új élete).

Mit gondoltok a promók alapján az újabb feldolgozásról?


Megjegyzések

  1. Választhattak volna egy olyan novellát, amit régebben dolgoztak fel. Számomra, így érdektelen.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése