Háborgó szívek: az első magyar nyelvű promók

Megérkeztek az első kedvcsinálók a TV2 legújabb telenovellájához, melyet hétfőn jelentett be a csatorna, ahová hamarosan megérkezik a mexikói telenovella.


Alejandra Espinoza és Gonzalo García Vivanco főszereplésével érkezik meg a Corazón guerrero, mely hazánkban Háborgó szívek címmel kerül bemutatásra. Salvador Mejía tavaly készített telenovellája a jelenleg befejező részeiben lévő Amor dividido (Válaszutak) megüresedő helyét veszi majd át a csatorna műsorstruktúrájában, így – habár az eddig kiadott promókban még úgy hirdetik, hogy hamarosan startol – a melodráma március 6-tól minden hétköznap 14:35-től lesz látható.

Az alábbi videókban ti is megnézhetitek az első két kiadott magyar nyelvű promót a telenovellához, melynek szereposztását Rodrigo Guirao, Christian de la Campa, Oka Giner, Karena Flores, Sian ChiongDiego Olivera, Altaír Jarabo, Sabine Moussier, Joshua GutiérrezGabriela Spanic, Natalia Esperón, Ana Martín, René Casados és Manuel Ojeda is erősítik.



A történet Jesús Guerrero és a testvérei, Damián (Rodrigo Guirao) és Samuel (Christian de la Campa) érkezésével kezdődik Augusto Ruiz-Montalvo (Diego Olivera) életébe, azzal a titkos céllal, hogy megfizessenek neki a károkért, amiket okozott, és visszaszerezzék azt, ami az övék. Azonban Jesús-nak választania kell a bosszú vagy a Mariluz (Alejandra Espinoza) iránt érzett őszinte szerelme között. A klasszikus melodráma műfajába tartozó telenovellában intrikákkal, gyanúsítással, hűtlenséggel, titkokkal és múltbéli szerelmekkel találkozhat a néző.


Hamarosan még több információval jelentkezünk az új premier-telenovelláról, így olvashattok majd a részletesebb történetről, a karakterekről és belehallgathattok a főcímdalba is, melyet Enrique Iglesias ad elő.

Mit gondoltok az első promókról? Ki tervezi nézni a telenovellát?


Megjegyzések

  1. Varga Rókus után elég furcsa Gonzalo Garcia Vivanconak ez a hang, talán mintha Szalay Csongor lenne.

    VálaszTörlés
  2. Gacsal Ádám a hangja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok túl jó hangfelismerésben, legalábbis nem mindenkit tudok felismerni. Én Szalay Csongorra tippeltem. :D De azért köszi az infót. És akkor is fura. Tudom itt fiatalabb a szerepe szerint, viszont akkor is fura hozzá szerintem Varga Rókus után.

      Törlés

Megjegyzés küldése