Háborgó szívek: március 6-tól a TV2-n

Nemrég kiderült, melyik telenovella lesz az, mely a hamarosan befejeződő Amor dividido-t (Válaszutak) váltja majd a TV2 délutáni telenovellás sávjában. Részletek a folytatásban.


Akik követnek minket, azok nem fognak meglepődni, ugyanis valóban Salvador Mejía tavaly készült telenovellája érkezik el hozzánk, a Corazón guerrero, ahogyan azt már korábban is beharangoztuk. Gaby Spanic szereplése miatt szinte borítékolható volt, hogy megérkezik hozzánk, ám a venezuelai színésznő az egyik mellékszereplőt kelti életre a történetben, mielőtt még valaki félre értené a televíziós promókat. Nézzük is meg, miről van szó, azon túl, hogy a La usurpadora (Paula és Paulina) sztárja is játszik benne.

A Corazón guerrero, mely hazánkban a Háborgó szívek címet kapta, három fivér történetét meséli el, akiket gyerekkorukban elválasztottak egymástól. Felnőttként azonban ismét találkoznak és megfogadják, hogy bosszút állnak azon a férfin, aki apjuk haláláért felelős. A bosszú eszközéhez pedig felhasználják a férfi lányait is, ám arra nem gondolnak, hogy valódi szerelem is kialakul közöttük. Férfi főhősünk pedig beleszeret egy virágárus lányba, aki iránt valódi, mély szerelmet érez, ám választania kell; a bosszú és a szerelem között háborog a szíve.

Mariluz és Jesús, azaz Alejandra Espinoza és Gonzalo García Vivanco, a történet főszereplői

Az argentin történet adaptációjából készült 120 részes telenovella főszereplőit Alejandra Espinoza és Gonzalo García Vivanco alakítják, akikkel friss arcok érkeznek a hazai képernyőkre, hisz mindkettejük számára első főszerepüket jelenti a melodráma, mellettük pedig olyan nagyszerű színészek szerepelnek, mint Rodrigo Guirao, Christian de la Campa, Oka Giner, Karena Flores, Sian Chiong, az antagonisták bőrében Diego Olivera, Altaír Jarabo, Sabine Moussier és Joshua Gutiérrez lesznek láthatóak, valamint Gabriela Spanic, Natalia Esperón, Ana Martín, René Casados és Manuel Ojeda is erősítik a szereposztást.

Salvador Mejía, a La usurpadora (Paula és Paulina), az Abrazame muy fuerte (Maria del Carmen) és a Lo impordonable (Veronica aranya) producerének legújabb telenovellája a jelenleg befejező részeinél járó Amor dividido (Válaszutak) helyére érkezik a TV2-re, ahol a 14:35-ös sávban lesz látható március 6-tól; ezzel pedig megérkezik hazánkba az idei első telenovella premier, melyet reméljük még sokan követnek.

Gaby Spanic és a fiait alakító Christian de la Campra, Rodrigo Guirao és Gonzalo García Vivanco

Az oldalunkon a tengerentúli premierkor is sokat olvashattatok a telenovelláról, a premierig pedig még jelentkezünk további információkkal és promókkal. Addig is, a kommentekben szívesen olvassuk a véleményeteket a premierről. Ti vártátok a telenovellát? Örültök, hogy hozzánk is elérkezett vagy inkább mást vártatok? Ki az, aki követni fogja magyar szinkronnal?


Megjegyzések

  1. Engem ez a hír elszomorított én nem szeretem Spanicot és megint azért nem kapunk jobb novellát,mert ő benne van ebben és már másodjára.
    Ha lenne -e mellett még 2-3 mexikói,akkor azt mondom oké,valaki szereti nézze,de ilyen ínséges telenovella időkben!
    Ráadás 120 rész az bő 6 hónap lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értem, mi bajotok van vele. Nem egy lagymatag sorozat ez... Nyilván lehetne több premier, ezzel egyetértek. De nem kellene rögzön elkaszálni, csak azért mert benne van Spanic. Az meg, hogy itt nyíltan alázzátok, a ti unintelligenciátokat fitogtatja. Nem mondom, eléggé elbánt magával a sok plasztikával, de az legalább annyira szánalmas volt, ahogyan a kommentelők beszéltek róla...
      A tv2 meg tán halálos bünt követett el azzal, hogy megvette azt, amibe benne van?

      Törlés
    2. Nekem azzal van bajom, hogy egy közepes szériát kapunk csak azért, mert Gabriella szerepel benne. Ráadásul a TV2 ugyanazt csinálja, mint az Alicia új életénèl, hogy őt állítja be főszereplőnek. Nyilván valahogyan promozni kell és a cél, hogy sok emberhez eljusson, de ami sok az sok. Én Gabriellát nagy színésznőnek tartom ezt nem egyszer be is bizonyította már, de a mostani külseje miatt nehéz szerepet adni neki, hiába nagy tehetség. Fedorakènt a Sí nos dejanban elképesztő volt és illett is hozzá a szerep. A jövőben remélem kap még hasonló szerepeket.Ezt a novellát is követtem, de nekem nem volt hiteles. Persze ízlések és pofonok.

      Törlés
    3. A probléma azzal van,hogy csak egy novellát kapunk és nincs több mexikói!Ahogy telik az idő egyre kevesebb az esély,hogy kapjunk egy 2021-22est!Az elmúlt 2-3 évből kapásból van 15 ami jobb mint ez.
      És már másodjára csinálják ezt,hogy csak ő miatta.
      Alicia és e helyett egy Mi fortuna,egy vencer vagy egy Desalmada mennyivel jobban mutatna,de lehetne még sorolni címeket.

      Törlés
    4. Sajnos egyet kell értenem veled. Elkeserítő a helyzet a hazai novellák terén. Én bízok abban, hogy ez egy jó sorozat lesz.

      Törlés
    5. Áldozatai vagyunk a török sorozatoknak,most megy vagy 5-6 egyszerre!

      Törlés
    6. Erre van igény. Az RTL is bepróbálkozhatott a délutáni sávban egy mexikói novellával hátha megszorongatja a TV2 török szériáit.

      Törlés
  2. Én sem örülök neki! Inkább egy telemundós sorozat jöhetett volna! Nem szeretem mű Spanicot!

    VálaszTörlés
  3. A második esélyig oké volt! Onnantól kezdve, mint egy szétműtetett picsa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A dancingben úgy nézett ki,mint egy prosti,ott mutogatta magát mindene kilátszott.Már már elhiszi az ember hogy valamelyik TV2 szerkesztőt lepippantja hátul aztán azért veszik a sorozatait.Ráadás kint nézettségben mind hulla gyenge.Az Alicia se ment nagyot meg ez sem.

      Törlés
    2. Tévedés az Aliciának jó nézettsége volt. A DWTS-ban én sem értem miért szerepelt mind a három évadban amikor a nézettsége nem adott rá okot... Én a Los ricos también llorant és La desalmadat várom, de nem hiszem, hogy esélyesek mostanában. Sajna a magyar Netflixre sem került fel a La reina del sur 3.évada. :(

      Törlés
    3. A Si nos dejan külföldön átlagban kb 1,5 milliós nézetséget hozott,ami rém gyenge.

      Törlés
    4. Mexikóban jó nézettsége volt. Az amerikait nem néztem🤷🏼‍♀️

      Törlés
  4. A Si nos dejan nekem nagyon tetszett. Én sem örülök neki, hogy ismét Spanic miatt vettek meg egy novellát és úgy promozák mintha főhősnőt alakítana. Van egy olyan érzésem, hogy ezután érkezik majd Sotoval a Mi camino es amorte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem hiányzik Sotó,de inkább jött volna ő megint egy régebbivel mint ez.

      Törlés
    2. Én sem vagyok egy Soto fan, de a Mi camino es amarte jöhetne. Spanic kisasszonyra már rossz ránézni, nagyon tönkretette magát. Neki véleményem szerint a Császárnő volt az utolsó főszerepe.

      Törlés
  5. Gonzalo García Vivanco Az örökség című sorozatban fontos, mondhatni főszerepet játszott... Nem új arc

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az örökségben Jorge Luis Pila volt a férfi főhős, habár Gonzalo-nak is fontos karaktere volt. Itt viszont tényleg ő lesz a főhős, övé az első kredit Alejandra-val együtt.

      Törlés
    2. Nyilván tudom, hogy Aracely Arambula, Jorge Luis Pila és Christian Bach voltak a címszereplők. Én csak azzal nem értek egyet, hogy "friss arcok érkeznek a hazai képernyőre", mivel ez így nem igaz.

      Törlés
  6. Én is jobban örültem volna másnak, de azért belenézek majd, a történet alapján nem tűnik rossznak, a szereposztása is egész jó. Kíváncsi leszek a szinkronhangokra, bár egy dolgot már most tudunk: Gaby Spanic = Orosz Anna.

    VálaszTörlés
  7. Nem, nem vártam és nem örülök. Annyi novella van feleannyi hosszúsággal és pörgősebb történettel. Az meg kész vicc hogy Gaby bőgő szűzmária karakterét a legkülönlegesebb karakterének mondja a promó🤦‍♀️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ráadás ahogy írtad a sorozat felében nem is szerepel.
      Én most olyan mérges vagyok,hagyom is az egészet.

      Törlés
  8. Nem éppen a legminőségibb, novella az elmúlt évekből. De talán hozhat pozitív változást, a Mexikói sorozatokhoz való visszatéréshez a kereskedelmi csatornák irányából. Ha abból indulunk ki hogy a Hazai nézőközönség az Árva Angyal, Maricruz, Esmeralda-n szocializálódott akkor nagy eséllyel ez a sori is nézett lesz.

    VálaszTörlés
  9. Leadhatták volna Boyer le nem adott sorozatát pl. Amar a muerte, annyi jó lenne ami nem a gagyi kategória vagy személy miatt.

    VálaszTörlés
  10. Spanictól meg màr a guta üt meg! Aracely Arambula, Kate del Castillo, Angelique Boyer sokkal jobbak véleményem szerint. Sőt szebbek is.

    VálaszTörlés
  11. A Teresa sorozatot nagyon-nagyon vàrom szerkesztők. Alig várom, hogy meglegyen szuper minőségben. Előre is köszönöm! És minden munkátokat, ez a legnagyszerűbb oldal. Még telemundós sorozatoknak örülnék La vengnanza Cathy miatt; El rostro de la venganza, ninos eicos pobres padres stb

    VálaszTörlés
  12. Nem a sorozatban vannak a háborgó szívek, hanem itt a komment szekcióban. :) Ez egy klasszikus novella, jobban hasonlít a régi melodrámákhoz. Én várom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek. Annyira szánalmas ez a sok elégedetlenkedés...

      Törlés
  13. Én úgy vagyok vele, hogy nem baj, hogy megkaptuk. Jön még más is ilyen-olyan indokok miatt (híres főszereplő, kedvelhető történet…stb.) emlékezzetek a Vencer el desamor-ra.

    VálaszTörlés
  14. Jaj elég volt a kommenteket elolvasni.😂 A tévécsatornák néha olvashatnák ezt az oldalt.🥺

    VálaszTörlés
  15. A La patrona idején mindenki sírt, hogy Gonsalo Garcia karakterét kellene választania Veronicanák és tehetségesnek is tartották. Most amikor megérkezik a főszereplèsèvel egy sorozat rögtön mindenki Gabriella Spanicot kapja fel. Az éremnek két oldala van rajta kívül sok tehetséges színész van benne. Gabriella Spanic és Fernando Colunga sorozatai mindig prioritást élveztek a magyar csatornáknál. Sebastian Rulli, David Zepeda, Angelique Boyer, Maite Perroni kb a 2010-es évek közepéig felkapottak voltak, de utána abbamaradt. Rengeteg munkájuk van amiket nem kaptunk meg.Még Aracely Arámbula sorozatait szokták megvenni, szerintem a La madrastra is idő kérdése akár egy kisebb csatornára. A klasszikus feldolgozásokat is mindig megkaptuk, amik Magyarországon régen befutottak: Az új Paula és Paulina, Rubi visszatér

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért a La Patrona egy minőségi sorozat volt na ez meg egy nagyon gyenge közepes novella. Hidd el én láttam belőle és abszolút nem volt nagy eresztés, Gaby pedig egyáltalán nem jó benne, nem illik hozzá a picsogó Szűzmária szerep

      Törlés
  16. Egyetértek. Gabynak csak pultos lány szerep lenne már való, vagy ami a nőiességét csak kiemeli a műbögyökkel stb😀😀

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok!
    Arra gondoltam, hogy össze kellene fognunk és indítanunk kellene egy online petíciót, hogy több mexikói szappanopera legyen a képernyőn és megnevezni 2-3 novellát, amit szeretnénk látni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Sajnos nem hinném, hogy a csatornákat érdekelné a véleményünk, de azzal nem veszítünk semmit, ha megpróbáljuk. Ha valaki megírja a petíciót, mi szívesen megosztjuk az oldalon, hogy többen lássák.

      Törlés

Megjegyzés küldése