El amor invencible: forgatási kulisszák és nézettség

Már elstartolt Mexikóban Angelique Boyer legújabb sorozata, az El amor invencible, így a mexikói közönség már élvezhette a tévéképernyők előtt Juan Osorio novelláját. Mi ebben a posztban azonban a tévék elől a kamerák mögé evezünk, és belepillanthattok, hogyan készült a melodráma, illetve hogyan fogadta a közönség.


Az El amor invencible a 2023-as év legjobban várt telenovellája volt, ám a várakozás már véget ért, ugyanis hétfőn, február 20-án kezdetét vette Mexikóban, ahol a Las Estrellas 21:30-as sávját vette birtokba. A közönség megismerhette Marena Ramos történetét, akit fiatalkorában megfosztottak mindentől, ám visszatér Leona Bravo bőrébe bújva, hogy igazságot szolgáltasson a Torrenegro-knak, és most ő legyen az, aki mindenüket elveszi. Angelique Boyer két év után tért vissza ismét a melodrámákhoz, ezúttal egy teljesen különböző szerepben, ahogyan korábban láthattuk a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) és a Tres veces Ana (Ana három arca) főhősnőjét.

Danilo Carrera és Daniel Elbittar lesznek a francia származású színésznő lovagjai a történetben, melyben van "szerelem, küzdelem, anyaság, hűség, bosszú, odaadás, lenyűgöző, a gyerekek szeretete az anyjuk iránt, szenvedély, család,...", ahogyan a színészek mesélik, ám "nehéz körülírni" - vallották be az alábbi videóban, melynek segítségével belenézhettek abba, hogyan is készül a telenovella, valamint a színészek mesélnek karaktereikről.


További forgatási videókat ide kattintva találtok egy korábbi cikkünkben, amit még korábban osztottunk meg veletek.

"Ezúttal olyan csodálatos lehetőségem van, hogy életre kelthetek egy nagyszerű nőt, egy harcost, akit valóban minden rész után jobban csodálok. Leona Bravo: ezzé válik Marena Ramos, egy kislány, aki tele van álmokkal, egy szerető családban él. Az első részben megismerhetik, hogyan csonkítja meg az életét a gonoszság. És még így is, mindenek ellenére, amit átél, ő sosem veszíti el a reményt. Megtanítja nekünk, hogy annak ellenére, hogy rossz dolgok történnek az életben, az ember tovább tud lépni, ha van meggyőződés, és ha van remény. Ő ezt tanította meg nekem, hogy reménnyel elérhetsz bármit, amit akarsz, egészen addig, míg a sors el nem visz téged arra a helyre, ahova tartozol. Szerencsére visszaszerzi a gyerekeit, és akkor fogunk látni egy nőt harcolni, mint egy valódi oroszlán." - mesélte karakteréről a színésznő a fenti videóban.



Nézettség

Mivel az El amor invencible az egyik legjobban várt telenovella az évben, így mindenki kíváncsian várta, hogy vajon hogyan fog teljesíteni nézettség terén a melodráma, melynek szereposztását Leticia Calderón, Guillermo García Cantú, Marlene Favela, Juan Soler, Arcelia Ramírez, Víctor González, Gaby Platas, Luz María Jerez, Ana Tena, Isabella Tena és Emiliano González is erősítik.

A hétfőn vetített első részt a Las Estrellas műsorán összesen 3,9 millió néző követte, mely igazi sikernek számít. Összehasonlításképpen a tavaly ebben a sávban vetített telenovellák első részeivel, csak a Los ricos también lloran előzi meg, melynek első részét 4,1 millióan követték, ezt követi a Cabo 3,2 millióval, a La madrastra 3,1 millióval, majd a Mujer de nadie 3 millióval. Emellett, a kedden vetített második résznél már növekedett a nézettség, azt már 4 millió néző követte. Így kijelenthetjük, hogy a melodráma sikeresen startolt el Mexikóban.


Az elmúlt napokban rengeteget olvashattatok a telenovelláról, köztük a hivatalos prezentációról, a történetről és a promókról, a karakterek bemutatásáról és a főcímről is. Most pedig ti következtek. Mi a véleményetek a telenovelláról az első rész alapján? Ki tervezi követni a részeket eredetiben?


Megjegyzések