El amor invencible: ki kicsoda a melodrámában?


Az El amor invencible, melynek főszereplőit Angelique Boyer, Danilo Carrera és Daniel Elbittar alakítják, tele van izgalmas témákkal, ahogyan azt a Leona Bravo-t megformáló színésznő is nyilatkozta, ezáltal pedig izgalmas karakterekkel. Éppen ezért a folytatásban ezekkel a karakterekkel ismerkedtek meg, akik fontos szerepet játszanak Juan Osorio legújabb telenovellájában.


Angelique Boyer – Marena Ramos / Leona Bravo

Leona egy olyan nő, aki képes az elképzelhetetlenre is, hogy igazságot tegyen. Évekkel korábban, mikor még Marena Ramos volt, Leona látta, ahogy szeretteit meggyilkolják, és rettenetesen szenvedett, amikor elhitették vele, hogy újszülött ikrei meghaltak. Leona, Marena lelkével, a lehetetlent is megteszi, hogy visszaszerezze a gyerekeit.


Danilo Carrera – Adrián Hernández / David Alejo

Vonzó és erős férfi. Évekkel korábban, mikor még Adrián Hernández volt, mélyen beleszeret Marena Ramos-ba, ám a lány nem viszonozta, mert Gael Torrenegro-t szerette. Éveken keresztül halottnak hitte, majd miután rájön, hogy Marena életben van, és hogy ő Leona Bravo, David nagy kihívásokkal néz szembe. Lehetősége lesz meghódítani Leona-t, emellett segít neki igazságot tenni és visszaszerezni a gyerekeit.


Daniel Elbittar – Gael Torrenegro

Nagyhatalmú férfi, vezető az üzletben, de mindig visszahúzódik apja, Ramsés jelenlétében. A múltban, amikor Gael 20 éves volt, elcsábította Marena Ramos-t, majd teherbe ejtette, ám nem vállalta a felelősséget. Gael tanúja volt apja tetteinek, és végig magával cipelte a bűntudatot, amit a fájdalom miatt érez, amit Marena-nak okoztak, akit halottnak hisz.


Guillermo García Cantú – Ramsés Torrenegro

Cinikus, képmutató, intelligens és ravasz. Sokan félnek tőle, mert tudják, hogy képes hideg vérrel meggyilkolni az ellenségeit. Évekkel korábban, Ramsés meggyilkolta Marena Ramos családját, és elrendelte ikrei eltűntetését, azt gondolva, hogy a lány meghalt a tűzesetben, amit ő parancsolt a kórházban, ahol szült.


Marlene Favela – Columba Villareal de Torrenegro

Nagyon tiszta célokkal rendelkező nő; elcsábította Gael Torrenegro-t már nagyon fiatalon, és sosem veszítette szem előtt a célját, hogy hozzámenjen a férfihoz, akitől aztán született két gyermeke. Gátlástalan személyiség, melyet be is mutat, amikor segít az apósának, Ramsés Torrenegro-nak illegális üzleteiben. Columba a családi vállalatnál dolgozik, mint igazgató, és tudja, hogy nem veszítheti el helyét a dinasztiában, mert pénzügyei nem állnak jól.


Gaby Platas – Camila Torrenegro

Az elsőszülöttje Ramsés Torrenegro és Josefa Aizpuru házasságának. Egy baleset következtében egy kerekesszékhez van kötve. Ana Julia örökbefogadó anyja. Amit Camila nem tud, az az, hogy ez a lány, akit annyira szeret, lesz az egyik oka annak, amiért David Alejo és Leona Bravo a házába érkeznek. Camila nem lesz hajlandó lemondani a lányáról, akire vigyázott és akit 15 éve szeret.


Leticia Calderón – Josefa Aizpuru de Torrenegro

A Torrenegro-család anyai családfője. Ramsés felesége, Camila, Gael és Matías édesanyja, Ana Julia, Kika, Oliver és Danilo nagyanyja. Ő a felelős a rendért a családban, nem tudja, hogy az élete nagy fordulatot vesz, amikor Leona Bravo és David Alejo az életébe érkeznek. Ugyanis ők azért jönnek, hogy az igazságszolgáltatás megfizessen a Torrenegro-knak a múltban elkövetett bűnökért. Azonban Josefa-nak lehetősége nyílik arra, hogy megváltoztassa a sorsát, amikor feltűnik sógora, Apolo Torrenegro.


Isabella Tena – Ana Julia Peralta Torrenegro

Marena ikerlánya, akinek életet adott a múltban. Camila Torrenegro és Calixto Peralta nevelt lánya, de ő nem tudja, ez egy titok a családban. Ana Julia válaszút elé kerül, mert 15 évig hitt és szeretett egy családot, mely nem az övé, másrészről ott van a nagy szeretet és csodálat, ami Leona és közte kialakul. Azonban a vágya, hogy boldog legyen, lesz a motor, mely irányítja életét.


Emiliano González – Benjamín García Hernández

Marena egyik ikergyermeke. Benja egy szegény, de nagyon összetartó és szerető családban él, anélkül, hogy tudná az igazságot származásáról. Benjamín számára nehéz lesz megérteni a teljes igazságot, és habár nem hibáztatja Leona-t a történtek miatt, nehezen fog kötődni hozzá. Ez egy újabb szenvedést jelent Leona számára.


Arcelia Ramírez – Consuelo Domínguez

Egy olyan nő, aki odaadó az orvoslással. Középosztályból származik, akárcsak férje, Cristóbal Gómez és tinédzser gyerekei, Teo és Itzel. Marena védelmezőjévé válik, szinte mint egy édesanya, támogatja őt a a személyiségváltásban. Készen áll szembenézni a kihívásokkal, kiállni a próbákat, de bemutatni, hogy a családok együtt tudnak maradni a balsors ellenére is.

Mit gondoltok a karakterekről? Van, akinek már van kedvence?


Megjegyzések

  1. Víctor Gonzalez karaktere miért nincs ott? Ő gondolom, itt is aljas lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért, mert a legfőbb karakterekről írtunk csak. Ezt a posztot a tengerentúli premierkor írtuk, akkor még egyébként sem volt annyi anyag a sorozathoz, mivel odakint is csak akkor kezdődött. Víctor González valóban negatív karakter lesz, itt található az ő karakterleírása:

      Víctor González – Calixto Peralta
      Camila férje és Ana Julia örökbefogadó apja. Calixto egy igazi lovagként látja magát a nagy egónak köszönhetően, ami meghatározza őt. Felesége, Camila iránt egyáltalán nem érez szerelmet, gyakran bántalmazza is a nőt. Apósa, Ramsés ki nem állhatja, azonban a családi körben tartja, hogy elvégezze számára a piszkos ügyeket. Calixto-t a pénz és a hatalom mozgatják, melyekért bármit képes megtenni.

      Törlés

Megjegyzés küldése