El gallo de oro: Lucero visszatér a színészethez

Hónapokkal ezelőtt terjedt el a hír, miszerint idén Lucero visszatér a sorozatokhoz és a színészethez, ez pedig valósággá is válik, mégpedig az El gallo de oro című sorozatban.


Korábban mi is megírtuk nektek, hogy a színész-énekesnő azt nyilatkozta, van egy projekt, amiben 2023-ban visszatérne a sorozatokhoz. A napokban fedte fel a Confesiones de famosos, hogy Lucero kelti életre a főhősnőjét az El gallo de oro munkacímen készülő sorozatnak, mellyel a Soy tu dueña (Riválisok) főhősnője 11 év után visszatér a színészethez, legutóbbi telenovellája a 2012-ben készült Por ella soy Eva volt. A sorozatot Carlos Bardasano készíti el, mégpedig a TelevisaUnivision streaming platformjára, a ViX+-ra.

Emellett még a történet nagy antagonistájának kilétét lehet tudni, akit Plutarco Haza fog életre kelteni, aki a Mujer de nadie és a Dónde hubo fuego (Magas hőfokon) sorozatokból lehet ismerős, illetve a hamarosan bemutatásra kerülő Senda prohibida szereposztását is erősíti. A történetről annyit lehet tudni, hogy Juan Rulfo regényén alapszik, korábbi pletykákkal ellentétben nem Valentín Elizalde bioszériájáról van szó. A Confesiones felfedte a készülő sorozat szinopszisát, melyet alább szintén megosztunk veletek.



Szinopszis

Az El gallo de oro, melynek jelentése Az aranykakas, egy szenvedélyes szerelmi történetet mesél el Dionisio, egy kakasviadallal foglalkozó férfi és a Caponera között, aki egy karneválénekes, miközben vándorolnak karneválról karneválra az ország központjában. 

Dionisio Pinzón, San Miguel del Milagro falu kikiáltója, aki nem tudja mozgatni egyik kezét, a szegénységben él anyjával. Egy nap nekiajándékoznak egy haldokló kakast, megtépázott szárnnyal, akinek neki szán minden odaadást, még annak ellenére is, hogy beteg anyjáról is gondoskodnia kell, aki meghal, miközben a kakas felgyógyul. Dionisionak el kell temetnie az anyját egy zsákban és egy szegényes, a ház ajtajából szerelt koporsóban, miközben a falu lakosai megalázzák. A felgyógyult kakas, minden ragyogásával az aranykakassá válik, és kihozza Dionisio-t a szegénységből, mivel megnyeri a különböző kakasviadalokat a karneválokon.

Mit szóltok Lucero visszatéréséhez?


Megjegyzések

  1. Ez a sztori elég érdekes, kíváncsi leszek ki lesz Lucero párja. Engem érdekelne egyébként

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése