El amor invencible: Juan Osorio telenovellájának forgatása megkezdődött

Juan Osorio producer kedden hivatalosan is bemutatta a sajtó képviselőinek legújabb melodrámáját, melyet a TelevisaUnivision-nak, az El amor invencible-t, mely egy portugál történet feldolgozása Angelique Boyer és Danilo Carrera főszereplésével. A fikció forgatása ezen a héten kezdődött el, a Las Estrellas képernyőire pedig 2023 februárjában fog kerülni, a főműsoridőbe. "Nem vagyunk hozzászokva, hogy egy olyan főhősnőt lássunk, mint Leona Bravo, [egy főhősnő] általában áldozat szokott lenni, itt azonban minden, csak nem áldozat." - emelte ki Angie.


Angelique Boyer

"Leona a leginkább anyuka karakter, melyet valaha életre keltettem." - ismerte be a bemutatás során a francia származású színésznő. "Tegnap, amikor átéltem ezt az élményt, nagyon meghatott, amit kiváltott belőlem, amit éreztem, és nagyon izgatott vagyok, hogy ezt is érinthetem, és megismerhetek egy ilyen bátor nőt. Nem vagyunk hozzászokva, hogy egy olyan főhősnőt lássunk, mint Leona Bravo, [egy főhősnő] általában áldozat szokott lenni, itt azonban minden, csak nem áldozat, és ettől nagyon csodálom őt, és nagyon várom már, hogy megismerhessék." - nyilatkozta a sajtó munkatársainak a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) és a Tres veces Ana (Ana három arca) főhősnője, aki ezzel a szereppel tér vissza a telenovellákhoz, miután tavaly életre keltette élete első eredeti főszerepét a Vencer el pasado-ban, ahol Renata Sánchez Vidal-nak adott életet.


Danilo Carrera

Az ecuadori színész, akit a közönség nemrég a Vencer la ausencia egyik főhőseként láthatott, már régóta szeretett volna együtt dolgozni Juan Osorio producerrel, most pedig megadatott neki. "2015 októberjében érkeztem Mexikóba, és az első novellám egyik prezentációján odajött hozzám [Juan Osorio producer], és azt mondta, 'fiam, meg foglak keresni egy munkára'. Találkoztam vele vagy 300 alkalommal, és sosem keresett meg, amíg nem a menedzserem mondja: 'Juan Osorio veled akar dolgozni', beszéltünk, és azt mondta: 'nem volt meg a megfelelő karakter, és ez a történet neked való, azt szeretném, hogy te legyél a főhős'. Elmesélte, hogy benne lesz Daniel [Elbittar], Angelique, és igent kellett mondanom abban a pillanatban, amikor felhívott telefonon, mert megmondta nekem, hogy már 7 éve rajtam tartja a szemét, úgyhogy már nagyon szerettünk volna [együtt dolgozni]." - mesélte.


Marlene Favela

"Nagyon izgatott vagyok ezzel a projekttel, tényleg a világ minden őszinteségével mondom, mert úgy tűnhet, mintha az első novellám lenne. Nagyon hálás vagyok Juan-nak a lehetőségért, mert ez az első főgonoszom, főgonosz idézőjelben, ugyanis arról beszéltünk, hogy a karaktereket sokkal emberibb, sokkal valóságosabb megközelítésbe fogjuk helyezni, de igen, egy olyan karakterről van szó, aki meg fogja tenni az ő gonoszságait, és ezt imádom, mert színésznőként olyan dolgokkal nézek szembe, melyeket sosem csináltam korábban, különböző helyek, különböző színek, ízek, és ez nagyon izgatottá tesz." - mesélte a Gata salvaje (Vadmacska) és a Los herederos del Monte (A del Monte örökösök) főhősnője, aki ebben a történetben Columba Villareal lesz, Daniel Elbittar karakterének felesége. "Nagyon izgatott vagyok a szereposztás miatt is. Van, akikkel már szerepeltem együtt, van, akikkel ez lesz az első alkalom, de úgy gondolom, hogy Juan egy csodálatos szereposztást hozott össze elsőosztályú színészekkel, fiatalokkal, és van egy nagyszerű történetünk. Úgy gondolom, hogy ez az első ahhoz, hogy megragadjuk a közönséget. Juan nagyon jó ismeri azon emberek nyelvét, akik melodrámákat néznek, de ebben a melodrámában van valami különös, emellett lenyűgöző a rendezés is. Én már beleszerettem Columba-ba, de mostmár azt szeretném, hogy Önök mind beleszeressenek." - nyilatkozta a bemutatás során a színésznő.


Daniel Elbittar

A venezuelai színész úgy tartja, hogy a történet "a szíve" egy telenovellának, és ez "egy nagyszerű történet". "A karakterem ezúttal nem annyira gonosz, mindenekelőtt egy emberi karakterről [van szó], akinek nehéz súly ül a vállán, édesapja jóvoltából, emellett szerelmes Leona-ba, de egy nagyszerű nővel az oldalán, mint amilyen Marlene Favela, úgyhogy nehéz dolga van, meg van osztva a szíve. Úgy gondolom, hogy egy nagyon különböző karaktert fognak látni ahhoz képest, melyeket korábban alakítottam." - nyilatkozta a Siempre tuya Acapulco (Elfeledett szerelem) főhőse, aki idén szintén Juan Osorio telenovellájában, a La herencia, un legado de amor-ban alakította a történet főgonszát, Pedro del Monte-t.


Leticia Calderón

A mexikói színésznő nem kételkedett abban, hogy igent mondjon, amikor Juan Osorio felhívta, hogy legyen részese legújabb telenovellája szereposztásának. "Amellett, hogy szívesen dolgozok vele, nagyon tetszik, ahogy megvalósítja a projektjeit, és van egy különleges jegye: hozzáadja az értékeket, normákat, melyek sajnálatos módon manapság kihalófélben vannak. És az egyik nagy érték, amit Juan mindig tálal, az a család, a kommunikáció, az összetartás, a tisztelet, és úgy gondolom, hogy ezek az értékek diadalmaskodni fognak ebben a csapatban a forgatásokon. Nagyszerű csapat vagyunk, és nagyszerű család fpog válni belőlünk." - nyilatkozta az Esmerada (Esmeralda) és a Laberintos de pasión (Julieta) főhősnője. "Ezzel a szereposztással dolgozni számomra egy nagy megtiszteltetés, vannak olyanok, akikkel már volt szerencsém dolgozni, és mások, akikkel először ér a megtiszteltetés, hogy együtt dolgozunk. De meg szeretném említeni a fiatalokat is, nagyszerű tehetségek [...], és úgy gondolom, hogy ez a mi felelősségünk, azoknak, akik már kicsivel több tapasztalattal rendelkezünk, hogy segítsük őket, és miért ne, tanítsunk nekik egy kicsit, és mi is fogunk tőlük tanulni."


Portugál történet

"Úgy gondolom, hogy a legyőzhetetlen [utalva a novella címére] egy nagyhatalmú szó, és épp ez a szó adott nekünk egy nagy kihívást a kezdetektől, amikor kiválasztottuk a történetet Osorio úrral számos megbeszélés során." - mesélte Pablo Ferrer, aki egyike a melodráma íróinak. "Egy eredeti történeten, a Mal salado történetén alapszik a novella, mely portugál, melynek volt egy eszenciája, amit magunkévá akartunk tenni, és egy mély adaptációt készítettünk új történetszálakkal és új karakterekkel." - emelte ki. Az eredeti portugál történetről korábban már írtunk nektek, ezt ide kattintva olvashatjátok el részletesebben.


Különböző szerelmek

"A célunk, hogy humánus karaktereket hozzunk létre, ahol mindegyikőjük releváns a történet szempontjából, melyben különböző típusait meséljük el a szerelemnek, attól szerelemtől kezdve, melyet egy pár érez egymást iránt, azon át, melyet egy anya érez gyermekei iránt, a saját magunk iránt érzett szeretetig, három családon belül, melyeket megismerünk karaktereink segítségével." - mesélte az író a sajtótájékoztató keretein belül a novella történetéről.


További szereposztás

A telenovella nagyszerű szereposztását olyan nevek is erősítik, mint Guillermo García Cantú, Víctor González, Arcelia Ramírez, Juan Soler, Gaby PlatasLuz María JerezAlejandra AmbrosiAna TenaIsabella TenaKarla GaytánEduardo BarajasLuis ArturoEmiliano GonzálezAbril Michell és Lukas Urkijo.


Hamarosan

A telenovella ezen a héten kezdte meg forgatásait, 2023 februárjában fog érkezni a mexikói Las Estrellas műsorára, ahol a 21:30-as sávban, a főműsoridőben a jelenleg futó Cabo helyét veszi át. Aki többet szeretne olvasni Juan Osorio legújabb melodrámájáról, az ide kattintva találja az összes posztot, mely eddig a novelláról készült. Ki várja már közületek, hogy megismerhesse Leona Bravo történetét?

Megjegyzések

  1. Uhhuu Danilo kinézete szinte egy az egyben a Sin Rastro de Ti beli kinézetére hajaz és ez nagyon bejön :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése