El amor invencible: miről fog szólni Juan Osorio új sorozata?

Sok spekuláció született arról, vajon miről is fog szólni Juan Osorio legújabb telenovellája, mely egyelőre az El amor invencible munkacímen fut, főszereplőit pedig Angelique Boyer és Danilo Carrera keltik majd életre. Az alábbi posztból megtudhatjátok, miről is szól majd a telenovella.


Eleinte még olyan pletykákat is lehetett olvasni a különféle telenovellákkal foglalkozó oldalakon, miszerint egy török sorozat feldolgozásáról lenne szó, mely azt jelentette volna, hogy Angelique az Imperio de mentiras után ismét egy török sorozat mexikói változatának főhősnőjét keltené életre. Ez azonban az maradt, ami valójában: egy pletyka, ugyanis Juan Osorio pár hete megerősítette, hogy egy portugál telenovella feldolgozásáról van szó.

"Ez egy nagyon vitatott téma, nagyon érdekes, nyilvánvalóan benne vannak a hozzávalók egy novellához, de [ez egy] portugál [történet], úgyhogy azt gondolom, hogy egy érdekes ajánlat lesz." - nyilatkozta nemrég a Soltero con hijas (Derült égből apa) producere a sajtóval való találkozás folyamán újdonsága történetéről, anélkül, hogy elárulta volna, pontosan melyik sorozatról van szó.

A 2014-es Mar salgado főszereplői

Tegnap azonban a Noveleando felfedte, hogy pontosan melyik portugál novelláról van szó. Juan Osorio új telenovellája egy 2014-es portugál telenovella, a Mar salgado (magyar fordításban Sós tenger) feldolgozása lesz, melynek alcíme "A remény sosem hal meg". A telenovellát Inês Gomes írta, és összesen 316 részt élt meg Portugáliában, ahol egy éven keresztül sugározták. A novella jól teljesített hazájában, ahol a második legnézettebb műsor volt a csatornán. A producer ennek a történetnek a mexikói változatát készíti el; azért, hogy jobban megismerjük, miről is lesz szó a novellában, lefordítottuk az eredeti portugál novella szinopszisát, melyet alább olvashattok részletesen.

A Mar salgado hivatalos posztere


Az eredeti szinopszisa

Leonor mindössze 16 éves volt, amikor beleszeretett Gonzalo-ba, egy híres motorversenyzőbe, aki otthagyta, mikor a lány ikrekkel lett terhes. Miután rájön, hogy Gonzalo sosem fogja elfogadni a gyerekeket, mindenki elől eltitkolja terhességét. Amikor Leonor terhességének végén, apja, Alberto Trigo rájön az igazságra, és követeli Gonzalo-tól, hogy vállaljon felelősséget. Gonzalo pánikba esik a gondolattól, hogy bírósági ügy lehet belőle, ugyanis egy kiskorúval folytatott viszony miatti botrány komoly problémákat okozna családjában. Gonzalo egy orvos barátjától kér segítséget, és meggyőzi Patrícia Santos-t, Leonor legjobb barátnőjét, hogy segítsen neki. A szülés a barátja klinikáján zajlik, annak felesége, Alice Amorim az ápolónő. Leonor-t benyugtatózzák a szülés idejére. Amikor felébred, nem mondják meg neki, hogy ikrei lettek, hanem elhitetik vele, hogy a baba meghalt. Az egyik babát, a kislányt Gonzalo lánytestvérének adják, Amelia-nak, akinek nem lehetnek gyerekei. A másikat, a fiút, Patrícia egy templom előtt hagyja. 18 évvel később, Leonor, aki már 32 éves, búvároktatóként dolgozik az Arab Emírségekben. Sosem tudta túltenni magát a veszteségen, ezért is kap shock-ot, amikor feltűnik Alice, és elmesél neki mindent, ami azon az estén történt. Hirtelen minden, amit eddig biztosnak vélt, bizonytalanná válik, és rájön, hogy két egészséges gyermeknek adott életet, akik minden bizonnyal még életben vannak. Anélkül, hogy meggondolná kétszer, Leonor visszatér Portugáliába, hogy megkeresse gyermekeit és bosszút álljon mindazokon, akik hazudtak neki. Patrícia Santos jelenleg Gonzalo felesége, és van egy közös lányuk. Patrícia kihasználta, amit tud, és megzsarolta Gonzalo-t, hogy vegye feleségül. Azonban minden rosszra fordul, amikor megtudják, hogy Leonor visszatért, és tudja az igazságot...

Mit gondoltok a történetről? Szerintetek milyen lesz Leonor szerepében Angelique?


Megjegyzések

  1. Angie mint két 18 éves gyerek anyja??? Szerintem pöppet fiatal ő ahhoz. Kíváncsi leszek Danilonak mi szerepe lesz benne. Nem hiszem hogy ő kapja meg Gonzalo szerepét szóval érdekes lesz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom Gonzalo karakterét Daniel Elbittar alakítja majd, hisz ő lesz a főgonosz, Danilo pedig a főhős, akibe minden bizonnyal beleszeret Leonor.

      Törlés
    2. Abszolut nem fiatal Angie hozza. Jelenleg 34 eves. Amennyiben a sorozatban is 16 evesen lesz varandos, minden osszevag. Es a fiatalok is fiatalok, a srac is kolyokkepu. Tokeletes valasztas a tortenethez.

      Törlés
  2. Nagyon jónak ígérkezik a sztori. Ilyen hosszú történetét amit szépen ki lehetne bontani. Miért kell ilyen rövid 70 epizódot csinálni? Így élvezhetetlen lesz a sztori.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése