Pienso en ti: így zajlott az első találkozás

Carlos Bardasano készülő telenovellájánál, melynek főszereplőit Dulce María és David Zepeda alakítják, csütörtökön elcsattant a csapó, pénteken pedig összegyűlt az egész színészgárda a forgatókönyvek felolvasására.


Pénteken összegyűlt a telenovella szereposztása, melynek részese Alexis Ayala, José Elías Moreno, Brandon Peniche, Eugenia Cauduro, Lore Graniewicz, Jessica Díaz, Claudia Silva, María Fernanda García, Federico Ayos, Ramiro Tomasini és José Luis Badalt is, hogy összeolvassák a forgatókönyvet, ezzel előkészítve a forgatások megkezdését, mely hétfőn, azaz október 31-én kezdődik. A posztban megnézhetitek a mágikus pillanatot, ahol a teljes szereposztás, kiegészülve a producerrel, az írókkal és a rendezőkkel, először találkoztak mindannyian.


Dulce María és David Zepeda nem is lehetnének ennél boldogabbak a Pienso en ti forgatásainak megkezdésétől, melyben a zene is jelentős szerepet fog kapni. Dulce ezzel a szereppel tér vissza a telenovellák világába több évnyi kihagyás után, a novellában Emilia bőrébe bújik, aki édesanyja akarata ellenére mindennel és mindenkivel szembeszáll, hogy elérje álmát, és diadalmaskodhasson a zene világában.

"Nagyon, de nagyon izgatott vagyok, [és] nagyon hálás ezért a lehetőségért. Izgatott, mivel visszatérek a Televisához, visszatérek a telenovellákhoz, David-dal alakítjuk a főszereplőket, aki egy hihetetlen emberi lény és nagyszerű társ, az egész sztárszereposztással, amit összehoztak, és a nagyszerű rendezők." - fejezte ki örömét Dulce, aki azt is hozzátette, hogy számára "igazi megtiszteltetés, hogy Carlos Bardasano úr, aki az egyik legjobb producer, megbízik" benne, hogy a történet főhősnőjét keltse életre.


David Zepeda, az ő részéről, Ángelt kelti életre, Mexikó legsikeresebb bandájának énekesét. Míg szakmai téren rámosolyog az élet, addig a magánéletben "törékeny a magánélete szülei elvesztése miatt". Minden megváltozik, mikor megismeri Emilia-t (Dulce María), egy nagy tehetséggel rendelkező rajongót, akibe beleszeret, mint korábban még senkibe.

David-nak lesz egy testvére is a történetben, akit Brandon Peniche kelt majd életre, aki emellett részese a bandának is, melynek további tagjait José Luis Badalt és Edward Castillo alakítják; a nevük pedig Litio222 lesz. Emellett az is kiderült, hogy mind Dulce, mind David, akik korábban már dolgoztak együtt pár jelenet erejéig a Mentir para vivir-ben, fognak énekelni a telenovellában, köztük a novella betétdalait is.



Hivatalos fotózás

A telenovella szereposztása az előkészületek részeként már átesett a hivatalos fotók készítésén, melyen már karaktereik bőrében és ruházatában láthatóak a színészek; ezek közül a fotók közül is megosztottak párat a közösségi oldalakon, melyeket az alábbiakban ti is láthattok.

Jessica Díaz lesz a történet női főgonosza, aki a főhősök közé akar majd állni


Dulce María, David Zepeda és Jessica Díaz, a történet fő szerelmi háromszögének tagjait keltik életre


David Zepeda, Brandon Peniche, José Luis Badalt és Edward Castillo, a Litio222 banda tagjai


David Zepeda és Brandon Peniche testvérek lesznek



Megjegyzések