Pienso en ti: Carlos Bardasano újdonságánál elcsattant a csapó

A 2020-as Rubí (Rubí visszatér), a Si nos dejan (Alicia új élete) és az idei Los ricos también lloran producere, Carlos Bardasano új telenovellát készít, melynek főszereplőit Dulce María és David Zepeda alakítják. A produkciónál pedig már el is csattant a csapó, hétfőn kezdik a forgatásokat, addig is az alábbiakban minden részletet megtudhattok.


Habár korábban Primero tú munkacímen futott, a csütörtökön tartott hivatalos eseményen, melyen bejelentették a forgatások megkezdését, Carlos Bardasano felfedte, hogy a telenovella végleges címe Pienso en ti lesz, mely magyarul annyit jelent: Rád gondolok.

Dulce María, David Zepeda, Brandon Peniche, Claudia Silva, Alexis Ayala, José Elías Moreno, María Fernanda García, Jessica Díaz és Federico Ayos voltak azok a színészek, akik többek között részt vettek az eseményen, ahol hagyományos módon a csapó is elcsattant. A telenovella forgatásait hétfőn, október 31-én kezdik el.


Számos év kihagyás után, Dulce María visszatér a telenovellák világába, méghozzá Carlos Bardasano legújabb, eredeti telenovellájában, melyben David Zepeda párját alakítja majd.

"Ez egy csodálatos és mágikus történet, ez a történet az álmok valóra váltásáról szól, inspiráló, nem számít az életkor ahhoz, hogy megvalósítsd egy álmod, és nekem volt egy álmom évek óta, ez pedig az, hogy Dulce-val dolgozhassak, és úgy gondolom, hogy [ez] a legjobb történet ahhoz, hogy visszatérjen, emellett együtt a két szenvedélyével: a zenével és a színészettel." - mesélte Carlos Bardasano a sajtónak az esemény alatt.


"Ez egy szenvedélyes történet, mely magában foglalja a zenét is, illetve összetett karaktereket." - mesélte David Zepeda, aki Ángel bőrébe bújik ebben a történetben. "[Ángel] egy olyan karakter, aki egy nagy sikert ér el a zenében, megvan a saját bandája, ez a banda a legsikeresebb Mexikóban, de másrészről törékeny a magánélete szülei elvesztése miatt, a veszteségek pedig tovább nőnek a zenei siker során, emellett az élet meglepetései is, ugyanis megismer egy rajongót, akinek nagy tehetsége van a zenéhez, mely Dulce María karakrere, és felfedezhetik, ahogy szép lassan beleszeret a lányba, az értékeibe, és abba, ahogyan az életet látja." - mesélte karakteréről David Zepeda, a La fuerza del destino (A végzet hatalma), az Abismo de pasión (Bűnös vágyak) és a Vencer el desamor (Viharos szívek) főhőse.


Miről szól a történet?

A Pienso en ti Emilia (Dulce María) történetét meséli el, egy fiatal lányét, aki édesanyja akarata ellenére mindennel és mindenkivel szembeszáll, hogy elérje álmát, és diadalmaskodhasson a zene világában. Amikor megismeri Ángelt (David Zepeda), a példaképét és tömegek példaképét, megtalálja az erőt, hogy tovább kövesse ezt az álmot, ám azt nem gondolja, hogy ő lesz, aki hangjával visszaadja az illúziót és az életet a férfinak. Ángel szárnyakat ad, míg Emilia az erőt, de ahhoz, hogy megszilárduljon szerelmük, a párnak rengeteg akadállyal és balsorssal kell megküzdenie.



Kik szerepelnek benne?

A telenovella sztárszereposztását olyan színészek erősítik többek között, mint Alexis Ayala, José Elías Moreno, Brandon Peniche, Eugenia Cauduro, Lore Graniewicz, Jessica Díaz, Henry Zakka, Yolanda Ventura, Claudia Silva, María Fernanda García, Federico Ayos, Ramiro Tomasini, José Luis Badalt, Julia Argüelles, Sebastián Poza és Edward Castillo.

 

Mikor kerül képernyőre?

A Pienso en ti hétfőn, azaz október 31-én kezdi meg a felvételek rögzítését, képernyőre pedig 2023 első harmadában kerül a Las Estrellas műsorára a 20:30-as sávba, a Mi camino es amarte megüresedő helyén.


Megjegyzések