Válaszutak: szeptember 26-tól a TV2 műsorán

Hivatalosan is bejelentették a TV2-re érkező legújabb telenovellát, mely nem más, mint az idei Amor dividido, ahogyan azt már hetekkel korábban olvashattátok az oldalunkon. Angelli Nesma telenovellája hazánkban a Válaszutak címet kapta, és már kiadták az első magyar promót is.


Eva Cedeño, a Te doy la vida (Tiéd az életem) és Gabriel Soto, a Soltero con hijas (Derült égből apa) és a Te acuerdas de mí (A sors keze) főhőse visszatérnek a TV2 képernyőjére egy közös telenovellában, mely hazánkban szeptember 26-tól minden hétköznap 14:35-től lesz látható a Café con aroma de mujer (A szerelem aromája) megüresedő helyén. A telenovellát, melynek szereposztását Andrés Palacios, Irina Baeva, Jessica Mas, Arturo Peniche, José Elías Moreno, Gaby Rivero, Eugenia Cauduro, Elsa Ortiz, Pedro Moreno és Ramiro Fumazoni is erősítik, korábban már bemutattuk az oldalon az év elején, amikor Mexikóban startolt Angelli Nesma sorozata; így ide kattintva bővebb információkat találtok a novelláról, mely a kolumbiai Allá te espero feldolgozása.

Eva Cedeño és Gabriel Soto, a történet főszereplői



Miért fejeződik be hamarabb a Café?

Bizonyára többekben felmerült a kérdés, hogy vajon miért ilyen hamar kezdik el adni az új telenovellát, hiszen a jelenleg futó Café con aroma de mujer (A szerelem aromája) még fut. A Laura Londoño, William Levy és Carmen Villalobos főszereplésével készült telenovella Kolumbiában 92 részes volt, így valóban később érne véget, ám nemzetközi verzió, melyet tavaly decemberben a Netflix-re is feltöltöttek, mindössze 88 részes, mellyel pont szeptember 23-án pénteken fut ki, így hétfőn, 26-án már érkezik is a váltás.


Feltöltés és olvasnivaló

Az Amor dividido természetesen az oldalunkra is feltöltésre kerül, ahogyan elkezdik vetíteni a tévében, a részeket majd a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva érhetitek el. Emellett, habár ahogy fentebb írtuk, már sok fontos információt olvashattok az oldalon a sorozatról, fogunk még olvasnivalóval ellátni titeket a María la del barrio (María) és a Tres veces Ana (Ana három arca) producerének legújabb sorozatáról. A telenovella első magyar nyelvű promóját pedig ide kattintva tudjátok megnézni a TV2 hivatalos oldalán.

Mit szóltok a hírhez? Mit gondoltok a magyar címről? Ki fogja követni a telenovellát?


Megjegyzések

  1. Eva Cedeno miatt tuti nézni fogom a Tiéd az Életemben nagy kedvencem lett.

    VálaszTörlés
  2. Őszintén abszolút nem érdekel. Eredetiben követtem de olyan se íze se bűze sorozat volt, ráadásul nem tudom ki erőlteti hogy Mooser Károly legyen Gabriel szinkronhangja mikor abszolút nem illik hozzá de ez a legkevesebb.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése