Amor dividido: hamarosan hazánkba érkezik a telenovella

Ősszel ismét új telenovella érkezik Magyarországra, hiszen hamarosan befejeződik a TV2-n jelenleg is futó Café con aroma de mujer (A szerelem aromája), melynek főszereplőit Laura Londoño, William Levy és Carmen Villalobos alakítják.


Nem másról van szó, mint az idén bemutatott Amor dividido-ról, melynek főszereplőit Gabriel Soto, a Soltero con hijas (Derült égből apa) és a Te acuerdas de mí (A sors keze) főhőse, Eva Cedeño, (Tiéd az életemAndrés Palacios (Victoria) és Irina Baeva (Mámoros szerelem, Derült égből apa) alakítják. A telenovellát, mely a kolumbiai Allá te espero feldolgozása, Angelli Nesma készítette a Televisának, aki ezzel tért vissza öt év kihagyás után a mexikói tévétársasághoz.

A novella olyan témákat dolgoz fel, mint a migráció, emberkereskedelem, a kései szerelem, a fiatalok problémái vagy a más szexuális beállítottság miatti diszkrimináció. "Ez egy rózsanovella, de emellett nagyon fontos és aktuális témákat is feldolgoz, mint a migráció és az emberkereskedelem. Ez egy nagyon érdekes telenovella, amely biztos, hogy tetszeni fog a közönségnek." - nyilatkozta Angelli Nesma, a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) és a Tres veces Ana (Ana három arca) producere

Abril és Max, a történet főszereplői, akiket Eva Cedeño és Gabriel Soto alakítanak

A telenovella a szeptember végén kifutó Café con aroma de mujer-t (A szerelem aromája) fogja váltani, tehát minden hétköznap 14.35-től lesz látható a TV2 műsorán. Összesen 107 részt forgattak a történetből, így bő öt hónapig lesz majd képernyőn. Hamarosan a csatornánál is bejelentik az új sorozatot, így több információt is megtudunk róla, illetve a premier közeledtével az oldalon is bemutatjuk nektek a legújabb premier telenovellát, de már olvashattok róla az oldalunkon is, hisz a tengerentúli premierkor mi is foglalkoztunk vele.

Mit szóltok a hírhez? Ki örül neki, hogy nálunk is leadják a sorozatot?


Megjegyzések

  1. Már megint Soto,komolyan mondom eret vágok!
    Mindig örülök,ha új mexikói jön és amúgy Sotoval sincs bajom,de jöhetne ritkábban.
    Úgy látszik a Fortuna,Vencer,Desalmada hármasra még mindig várnom kell!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A felsorolt sorozatokat én is jobban vártam volna, de hátha egyszer eljutnak hozzánk, bízzunk benne.

      Törlés
  2. Hát nem momdom hogy a legjobb sorozat amit láttam de egynek elmegy szóval lehet magyarul is követni fogom :)

    VálaszTörlés
  3. Örülök a premiernek! Köszi szépen a hírt :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése