El amor invencible: alakul a telenovella szereposztása

Juan Osorio már javában készíti legújabb telenovelláját, mely egyelőre az El amor invencible munkacímen fut. Pénteken a produkció összegyűlt az előkészületek megszervezése miatt, a Noveleando pedig felfedett néhány új nevet, akik szintén részesei lesznek a novellának.


A Mi pecado (Az én bűnöm) és a Soltero con hijas (Derült égből apa) producere arra készül, hogy legújabb sorozatával visszatérjen a főműsoridőbe, a Las Estrellas 21:30-as sávjába, ahol a legutóbbi produkciója, az El último rey második évada nem túl jól muzsikált. A telenovella főszereplőit Angelique Boyer és Danilo Carrera alakítják, mellettük pedig Daniel Elbittar és Anette Michel nevét erősítették meg korábban. Azonban a pénteki gyűlésen fény derült újabb színészekre, akik részesei lesznek a producer legújabb melodrámájának.

Habár hivatalosan még nem jelentették be a főhősöket, a projektoron feltűnt Angelique Boyer, így már biztos, hogy a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) és a Tres veces Ana (Ana három arca) főhősnője lesz a történet főszereplője; Angelique egyelőre még nem nyilatkozott az ügyben.


Arcelia Ramírez is részese lesz a telenovella szereposztásának, a Vencer el miedo egyik főhősnője ezzel a szereppel tér vissza a TelevisaUnivision-hoz; a melodrámában egy Consuelo nevű karaktert kelt majd életre.

Aki szintén visszatér ebben a melodrámában, az Juan Soler, aki két év kihagyás után áll ismét kamerák elé, legutóbbi szerepe a La mexicana y el güero főszerepe volt.

Guillermo García Cantú is csatlakozik a szereposztáshoz, a Te acuerdas de mí (A sors keze) főgonosza legutóbbi szerepe az év elején vetített Los ricos también lloran-ban volt.

Egy igazi luxusszereposztásban lesz részünk, ugyanis Leticia Calderón is részese a szereposztásnak a már előbb felsorolt nagyszerű színészek mellett. Esmeralda életre keltőjének nagyon fontos szerepe lesz a történetben Juan Solerrel együtt, a történet főhősnője, Angelique Boyer mellett, akivel Leticia legutóbbi telenovellájában, az Imperio de mentiras-ban is együtt dolgozott.


Emellett úgy tűnik, Gaby Platas is részese lesz a producer legújabb telenovellájának, így a Mi marido tiene familia és a ¿Qué le pasa a mi familia? után ismét együtt dolgozik a producerrel, ezúttal a hírek szerint a történet egyik főgonosza lesz.

A fiatalokat is már kiválasztották a hosszú castingok után, a történet fiatal karaktereit Santiago Emiliano, Abril Michel, Isabella Tena és Karla Gaytan keltik majd életre.

Juan Osorio telenovellája jelenleg az előkészületek szakaszában van, a szereposztás nagyrészét már kiválasztotta a producer. A novella forgatásait november 7-én kezdik meg, képernyőre pedig 2023. február 6-án kerülnek José Alberto Castro készülő telenovellája, a jelenleg Cabo munkacímen futó sorozat helyén. Azt is felfedték, hogy május 12-én lenne a befejezés, mely arra enged következtetni, hogy a telenovella 70 részes lesz.

Mit gondoltok az alakuló szereposztásról? Kinek keltette fel az érdekődését a színészgárda?


Megjegyzések

  1. Angeliqunek nagyon örülök.Az viszont nem tetszik, hogy ilyen rövid telenovellakat készítenek. Jobb volt régebb amikor 150-160 rész között volt.Ha megkerhetlek gyakrabban jelentkezz friss hírekkel ez ügyben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mármint arra gondolsz, hogy többet írjunk erről a sorozatról? Már megírtunk mindent, amit eddig tudni lehet. A telenovella jelenleg még az előkészületek szakaszában tart, így nem tudni sok mindent, de amint lesznek új információk, megírjuk azokat az oldalon.

      Törlés

Megjegyzés küldése