El amor invencible: ki lesz Angelique párja a történetben?

Csütörtökön kiderült, hogy Juan Osorio készülő telenovellájának főhősnőjét Angelique Boyer fogja életre kelteni, mellyel visszatér a főműsoridőbe. Ma pedig fény derült arra, ki lesz a színésznő párja a történetben.


Juan Osorio ismét egy melodrámával jelentkezik, ezúttal ám a Porque el amor manda (Amit a szív diktál) és a Soltero con hijas (Derült égből apa) producere a Las Estrellas 21:30-as sávjába készíti legújabb produkcióját, mely a legnézettebb sáv Mexikóban, ahol a legtöbb ember néz televíziót. A történetről annyit lehet tudni, hogy egy fiatal tanárnőről szól, aki miután megtudja, hogy hétéves diákját bántalmazza, majd el is hagyja családja, úgy dönt, hogy magával viszi és együtt új életet kezdenek, így az új édesanyjává válik.

A kezdetekkor még úgy volt, hogy Angelique Boyer történetbeli párját, azaz a férfi főhőst Sebastián Rulli kelti életre, aki a való életben is a színésznő párja, ám mind a Televisa vezetősége, mind a producer úgy látták helyesnek, hogy pihentessék a párost, hisz korábban már négy telenovellát is forgattak közösen főszereplő-párosként.


A telenovella szereposztását erősíti Daniel Elbittar is, aki az első színész volt, akit a producer megerősített egy, a sajtó képviselőinek adott interjú során. A venezuelai színész Osorio előző sorozatában, a La herencia, un legado de amor-ban a történet főgonoszát keltette életre, ebben a történetben pedig még nem tudni, milyen szerepe lesz, bár megérdemelné már az első televisás főszerepét.

Azonban a legfrissebb hírek szerint a producer más színész választott a telenovella férfi főszerepére, mégpedig Danilo Carrera-t, aki a jelenleg futó Vencer la ausencia egyik férfi főhősét is alakítja. A Confesiones de famosos értesülése szerint Danilo lesz a történet férfi főhőse, és ezzel Angelique párja a történetben, ám hivatalosan a producer még nem erősítette meg a főszereplőket. Reméljük, hogy hamarosan több hivatalos információ is kiderül a készülő telenovelláról, mely egyelőre az El amor invencible munkacímen fut, a Las Estrellas képernyőire pedig 2023-ban kerülne.

Mit gondoltok a főszereplő-párosról? Szerintetek Danilo jó választás Angelique párjának?


Megjegyzések

  1. Én Danilót is imádom, sőt ő az egyik nagy kedvencem de Danielnek annyira kijárna már a főszerep

    VálaszTörlés
  2. Danilo lett végül. Akkor Daniel lesz a főgonosz megint

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése