A szerelem aromája: Carmen Villalobos karaktere védelmére kel

Carmen Villalobos-t jelenleg a TV2 műsorán futó Café con aroma de mujer-ben (A szerelem aromája) láthatja a hazai közönség, ahol a kolumbiai színésznő élete első antagonistáját kelti életre. Carmen mindig is aktívan követi rajongói véleményét közösségi oldalán, éppen egy ilyen hozzászólásra válaszolva védte meg karakterét. "[Lucía] nem gonosz." - állította.


Carmen Villalobos, a Sin senos no hay Paraíso (Csajok, szilikon - ez lesz a Paradicsom) és a Mi corazón insiste (Szalamandra) főhősnője felhívta magára a közönség figyelmét Lucía Sanclemente bőrében, aki karrierje első antagonistáját jelenti a színésznő számára.

"Lucía Sanclemente egy előkelő nő, elegáns, határozott, és kívülről nézve magabiztos. Sokszor lehet édes, türelmes, érzékeny, de máskor pedig manipulátor, ravasz és megszállott. Több alkalommal száll szembe a frusztrációval, a félelemmel, a magánnyal, és retteg attól, hogy elhagyják. Ezért fog küzdeni Sebastián-ért, mivel ő az élete szerelme, és ő a tökéletes ember, akivel megalapíthatja azt a családot, amiről mindig is álmodott." - nyilatkozta a People en español-nak 2021 májusában a tengerentúli vetítés kezdetekor.

Carmen Villalobos kelti életre Lucía Sanclemente karakterét

Habár a kolumbiai színésznő figyelmeztette rajongóit, hogy egy antagonistáról van szó, aki nem épp szent, a közösségi oldalakon bírálták Lucía viselkedését, Carmen, aki mindig aktív közösségi oldalain, – legutóbb arról olvashattatok, hogy az összehasonlításokról is kifejtette a véleményét – most pedig a karaktere védelmére kelt. "Az a helyzet, hogy ő nem gonosz. Mindig is mondtam. Ő egy olyan nő, aki azért harcol, amit sajátjának hisz. És hát előjönnek belőle azok a dolgok, amik sok emberi lényben ott rejtőznek: az irigység, az egoizmus, a manipuláció..." - kelt karaktere védelmére a kolumbiai színésznő.

A szerelem aromája – minden hétköznap 14.35-től a TV2-n

Megjegyzések