La mujer de mi vida: itt az első promó

Az egyik legjobban várt produkció, –  a La reina del sur 3 mellett – melyet a Telemundo még nem tűzött műsorra, az Angélica Celaya és Iván Sánchez főszereplésével készült La mujer de mi vida. A napokban azonban elkezdték promózni a telenovellát, az alábbi posztban pedig meg is nézhetitek az első kedvcsinálót.

Angélica Celaya és Iván Sánchez, a telenovella főszereplői

Nemrég írtunk róla, hogy a Telemundo nem épp a legjobb pillanatait éli, és több leforgatott sorozatát sem tűzte még műsorra. Azonban a floridai székhelyű tévétársaság a napokban kiadta az első promót az egyik új telenovellájukhoz, a La mujer de mi vida-hoz, mely egy eredeti történet, s mellyel visszatérnek a hagyományos melodrámákhoz. Az alábbi videóban meg is tekinthetitek az első promót, alatta pedig a magyar fordítást olvashatjátok.


– Te vagy életem főszereplője.
– Szeretlek.
– Milyen szép család!
Sem a gonoszság...
– Én nem fogok aláírni semmit.
Sem az irigység...
– Segítség!
Nem tudják megölni ezt a szerelmet.
– Minden rendben lesz, Daniela.
15 évvel később...
– Minél jobban megy nekem, annál jobban hiányzik Ricardo.
– Amikor előtted áll életed szerelme, az egész világ megszűnik létezni.

A telenovella, melyben Catherine Siachoque is visszatér a gonoszkodáshoz hamarosan a Telemundo képernyőire kerül, ám egyelőre még nem tudni a pontos premierdátumot. A klasszikus, bosszúról szóló melodráma történetét ide kattintva olvashatjátok el, a Telemundo upfrontján bemutatott hivatalos trailert pedig ide kattintva tekinthetitek meg. Ki várja már, hogy képernyőre tűzzék a telenovellát? Kinek keltette fel az érdeklődését?


Megjegyzések