Amor imposible: Silvia Navarro visszatér a Televisához

Nemrégiben írtunk Juan Osorio készülő telenovellájáról, melyet a nemrég befejeződött La herencia, un legado de amor producere készít a TelevisaUnivision-nak. A napokban pedig felröppent egy hír a lehetséges főhősnőről.


Nem másról van szó, mint Silvia Navarro-ról, aki ezzel a projekttel térhetne vissza a tévétársasághoz, miután 2021-ben a La suerte de Loli hősnőjét alakította a Telemundo-nál. A hírt a Con permiso című műsorban fedték fel, ahol azt is elmondták, hogy már Nicandro Díaz és Carlos Moreno is megpróbálták visszacsábítani a mexikói színésznőt jelenleg készülő telenovelláikkal, ám úgy tűnik, ez Juan Osorio-nak sikerült végül.

"[...] akármennyire is próbálták a producerek, Nicandro és Charly [Carlos] Moreno és nem tudom még ki, visszahozni Silvia Navarro-t. Nos, úgy tűnik, hogy valakinek sikerült, Juan Osorio-nak sikerült, Silvia Navarro lesz a főhősnője az új novellájában Juan Osorio-nak." - hangzott el az említett műsorban.

Legutóbbi karaktere, Dolores 'Loli' Aguilar bőrében

Azt is elmondták a műsorban, hogy az információk szerint a mexikói színésznő és a producer már tárgyaltak az ügyről, legutóbb múlt hét szerdán ültek össze a Televisa San Ángel installációiban, ahol már alá is írták a szerződést. "[Silvia] már tuti biztos." - állították a műsorban, azonban egyelőre sem a producer, sem a színésznő nem erősítették meg. Silvia Navarro és Juan Osorio korábban már dolgoztak együtt, méghozzá a hazánkban is bemutatott Mi corazón es tuyo-ban (Szerelem ajándékba), ahol Silvia alakította a történet hősnőjét Jorge Salinas oldalán.

Tegnap megerősítették Daniel Elbittar részvételét a sorozatban, aki a producer legutóbbi sorozata, a La herencia, un legado de amor főgonoszát alakította. A venezuelai színész részvételét maga a producer erősítette meg a sajtónak, ám azt még nem lehet tudni, hogy a történeten belül, milyen szerepe lesz.

Daniel Elbittar a La herencia-ban

A projektről egyelőre még nem lehet sokat tudni, legutóbb még Amor invencible, most pedig már Amor imposible (magyar fordításban Lehetetlen szerelem) címen emlegetik a projektet. Azt tudni még, hogy a forgatásokat novemberben kezdenék meg, képernyőre pedig 2023-ban kerülnének, ám a tervezettekkel ellentétben a főműsoridőben kerülne képernyőre, a 20:30-as sáv pedig Carlos Bardasano-é lesz; így már biztos, hogy egy melodrámáról lesz szó. Ti mit gondoltok? Ki örülne annak, ha Silvia Navarro lenne a történet főhősnője?


Megjegyzések

  1. Imádom Silviát szóval jöhet minden mennyiségben❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csatlakozom én is és jöhetnek az új sorozatai ismét!

      Törlés
  2. Végre egy új Silvia Navarro sorozat! Remélem nálunk is leadják, bár eléggé le vagyunk maradva a sorozataival.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése