Amor invencible: Juan Osorio új telenovellát készít

Habár nemrég még azt pletykálták, hogy Juan Osorio 3 évre visszavonul a telenovellák készítésétől, az elmúlt napokban olyan hírek röppentek fel, miszerint új telenovellát készít.


Nemrég fejeződött be Mexikóban Juan Osorio legújabb telenovellája, a La herencia, un legado de amor, mellyel a producer visszatért a hagyományos melodrámák készítéséhez. Mivel a Roy Rojas társproducerrel közösen készített telenovella nem érte el a kívánt nézettségi adatokat, így az a hír terjedt el, miszerint a Mi corazón es tuyo (Szerelem ajándékba) és a Soltero con hijas (Derült égből apa) producere egy időre visszavonul a telenovelláktól.

A napokban azonban felröppent egy hír, mely szerint Juan Osorio újabb telenovellát készít, melynek már munkacíme is van: Amor invencible, magyar fordításban Legyőzhetetlen szerelem. A hírek szerint a novella szintén a 20:30-as sávba készülne, az említett idősávot pedig 2023-ban, a Los caminos del amor befejeztével foglalná el.


Egyelőre még nem lehet tudni, hogy eredeti történetről vagy feldolgozásról van szó, és azt sem, hogy kik alakítják majd a főhősöket. A hír hallatán egyből elindultak a találgatások a főhősnő kilétével kapcsolatban, egyes pletykák szerint Adriana Louvier és Michelle Renaud is esélyesek a főszerepre. Mit gondoltok arról, hogy Juan Osorio újabb telenovellát készít? Kiket látnátok szívesen a főszerepekben?


Megjegyzések