Fernando Colunga és William Levy: két színész, ugyanaz a karakter

Fernando Colunga és William Levy hamarosan képernyőre kerülnek ugyanazon karakterrel, ám különböző projektekben. Míg Fernando Colunga a Telemundo-nak készülő El Conde: amor y honor, addig William Levy Spanyolországban a Montecristo főszereplőjét fogja alakítani; mindkettő Alejandro Dumas regényén alapszik.

Fernando Colunga lesz Alejandro Gaitán a Telemundo új sorozatában

Fernando Colunga főszereplésével, 2023-ban a Telemundo képernyőjére kerül az El Conde: amor y honor, mely Alejandro Dumas klasszikus regényén alapszik. A kosztümös telenovella főhősnőjét Ana Brenda alakítja, a szereposztást pedig többek között Marjorie de Sousa, Chantal Andere, Sergio Sendel és Omar Fierro is erősítik.

"Az élet maga is meg tud változni radikálisan egyik pillanatról a másikra, amikor úgy tűnik, hogy a szerencse és a szerelem elhagynak bennünket, ebben a pillanatban nem lehet mást tenni, mint bízni, bizalommal tekinteni és várni. Ez az eszenciája ennek az új projektnek, az El Conde: amor y honor-nak, ahol mindenki, mindannyian, akik részt veszünk benne sok szeretettel nap mint nap azt kívánjuk, hogy a közönség átélje, és szenvedéllyel élvezze a történet során." - nyilatkozta nemrég Colunga a csatorna által kiadott nyilatkozatban.

William Levy szintén Montecristo grófja lesz

Ám a La usurpadora (Paula és Paulina), a Nunca te olvidaré (Esperanza) és a Soy tu dueña (Riválisok) főhőse nem az egyetlen lovag, aki képernyőre viszi a mitikus történetet. Érdekes módon William Levy is forgat egy miniszériát Spanyolországban, Esmeralda Pimentel oldalán, mely az aktuális világba adaptálja Alejandro Dumas klasszikusát.

"Már egy ideje szerettem volna Spanyolországban forgatni egy projektet, és hogy ez a Montecristo, egy olyan történet, melyet gyerekkorom óta imádok, egy nagyon jelentős élményt jelent számomra." - fejezte ki a Café con aroma de mujer (A szerelem aromája) főhőse erről a nemzetközi projektről, melyet a Secuoya Studios készít, és mely – a Colunga-féle verzióval ellentétben – egy online streaming platformon lesz majd látható.

Esmeralda Pimentel és William Levy, a Montecristo főszereplői

A Montecristo-ban Levy egy antihőst kelt életre, aki a kialakított rendszer ellen küzd, egy rejtélyes figurát, aki berobban a nyilvánosság elé, és gyanakvást kelt egy olyan társadalmi osztályban, akik nem ismerik vagyona eredetét és múltját.

A miniszéria, melynek jeleneteit Madridban és a Kanári-szigeten rögzítik, mindössze 6 részből fog állni. "A Montecristo egy szenvedéllyel teli projekt. Egy kortárs verziót alkotni ebből a nagy klasszikusból egy nagy kihívás. Fő célom az, hogy megjelenítsük a főhős folyamatos dilemmáit. Megjeleníteni a képernyőn az ellentmondásait és a belső konfliktusát." - nyilatkozta Alberto Ruiz Rojo, aki a sorozat rendezéséért felel. "Mindehhez egy elegáns esztétika mellett döntöttünk, mindig keressük, hogyan jelenítsük meg ezt a kettősséget, segédkeretek, tükröződések, geometria kompozíciók segítségével... Egy olyan kifejezésmód, mely megmutatja, mit élnek át és mit éreznek a karakterek."


Megjegyzések

Megjegyzés küldése