TelevisaUnivision Upfront 2022-23

A nemrég egyesült TelevisaUnivision tévétársaság kedden bejelentette egy upfront keretein belül, melyet New York-ban tartottak, hogy milyen produkciókra számíthatnak a tévénézők. Az alábbi posztban a mexikói társaság 2022-23-as időszakra tervezett telenovelláiról olvashattok részletesebben.



Corona de lágrimas 2

Refugio és családjának története folytatódik a várt második évadban, ahol a Victoria Ruffo által életre keltett főhősnő érzelmi és erkölcsi küzdelmekkel néz szembe, miközben próbálja ismét összehozni a három fiát, akik szemben állnak egymással szerelmi és pénzügyi rivalizálások miatt. Többek között, Alejandro Nones, José María Torre, Mane de la Parra, Maribel Guardia, África Zavala és Ernesto Laguardia is folytatják eredeti karaktereiket, Olga Ancira-nak pedig Geraldine Bazán fog életet adni. José Alberto Castro produkciója az Amor dividido után kerül a Las Estrellas képernyőjére a nyár folyamán, ha pedig többet szeretnél olvasni róla, kattints ide, és tekintsd meg az oldalon készült posztokat a novelláról, melynek címe Corona de esperanza lesz.



Perdona nuestros pecados

A történet Elsa életét követi, aki Manuel, San Jacinto leggazdagabb és legerőszakosabb emberének lánya. Elsa szerelmes Andrés-be, de Manuel sosem fogja megengedni, hogy összeházasodjanak, mivel véleménye szerint Andrés nem érdemli meg lánya szerelmét. Elsa és Andrés megszöknek, de Manuel megtalálja őket, és hogy megmentse Andrés életét, Elsa azt kéri tőle, hogy szökjön meg, és ne nézzen hátra, ám nem tudja, hogy a gyermekét várja. Manuel egy pszichiátriai osztályra záratja be Elsa-t, mondván, hogy saját magára és másokra is veszélyes, hogy minden az övé legyen. Andrés megtudja a történteket, és visszatér, hogy megtudja, Elsa az ő gyermekét várja. Együtt harcolni fognak azért, hogy megmentsék azt, ami az övék.

Az aktualitásban és egy vidéki környezetben játszódó történetet Lucero Suárez készíti el, az Enamorandome de Ramón (Szerelmem, Ramón) és a Te doy la vida (Tiéd az életem) producerasszonya. Egyesek szerint az ugyanazon címre hallgató 2017-es chilei telenovella feldolgozása lenne, ám ezt még nem erősítették meg.


Vencer la ausencia

A Vencer el miedo, a Vencer el desamor (Viharos szívek) és a Vencer el pasado sikere után ismét megismerhetünk négy nő történetét, akik ezúttal a hiánnyal fognak szembenézni Rosy Ocampo legújabb telenovellájában, mely a Vencer-antológia negyedik része lesz. Az Ariadne Díaz, Mayrín Villanueva, David Zepeda, Danilo Carrera, Alejandra Barros, Alexis Ayala és María Perroni főszereplésével készülő modern melodráma az elfogadás fontosságáról, a gyász kezeléséről és feldolgozásáról szól különféle veszteségek esetén főhősnőink történetein keresztül: egy gyermek vagy egy édesanya halála, a párunk eltűnése vagy az egészség elvesztése. A novella július 19-én startol el a mexikói Las Estrellas műsorán, ahol a jelenleg futó La herencia, un legado de amor-t váltja. Egyéb információkért kattints ide.



La madrastra

A klasszikus telenovella új verziója, mely a Fábrica de sueños-antológia részeként készül el Carmen Armendáriz kezei között, meghatározza Aracely Arámbula visszatérését a Televisához. Miután húsz évet töltött börtönben egy olyan gyilkosságért, amit nem ő követett el, María újra látni szeretné a gyermekeit, de ők azt hiszik, hogy meghalt. Így elkezd egy küldetést, melynek folyamán bebizonyítja ártatlanságát. Mivel ő volt mindenki bizalmasa, titkokat őriz, melyek végezhetnek házasságokkal és bankszámlákkal, és még a valódi gyilkos kilétét is felfedhetik. Aracely párja a történetben Andrés Palacios lesz, a 2019-es La usurpadora (Az új Paula és Paulina) férfi főhőse. A pletykák szerint a telenovella forgatásait júniusban kezdik, a képernyőre pedig a Las Estrellas főműsoridejében kerülhet a hamarosan elstartoló Mujer de nadie után.


La desalmada 2

A hatalmas siker után, a La desalmada második évada is érkezik a 2022/23-as időszakban. A történet Fernanda Lineras életét meséli el, aki miután megbosszulta első férje halálát, arra fókuszál, hogy visszaszerezze jelenlegi férje bizalmát. Azonban a múltja nem hagyja nyugton, amíg Agustín megpróbálja tönkre tenni új házasságát és jelenlegi férjét ellene fordítani. José Ron és Livia Brito visszatérnek karaktereikkel a második évadban, mely több meglepetéssel és váratlan fordulattal fog folytatódni. Azt egyelőre pontosan még nem lehet tudni, hogy José Alberto Castro telenovellája mikor is fog elkészülni.



Muero por Lola

Lola, egy spanyol titkárnő, aki Mexikóvárosban él, egy véletlen folyamán társtulajdonosa lesz egy régi és előkelő temetkezési vállalatnak, ahol Matías-szal dolgozik együtt, az üzlet elsőszámú tulajdonosával. Lola egy negyvenes éveiben járó nő, aki megrögzött egyedülálló, aki mindig küzdött a saját teréért, szabadságáért és magánéletéért. Lola egyik pillanatról a másikra Iker nevelőanyja lesz, egy árva tinédzser fiúé, akinek problémáival úgy tűnik, hogy senki sem bír, kivéve Lola.



Mindezek mellett június 13-án startol a Mujer de nadie, Giselle Gonzalez újdonsága, Carlos Moreno pedig már készíti legújabb novelláját, a La impostora-t, emellett pedig Nicandro Díaz is következő projektjén dolgozik. Melyik fenti produkció hívta fel a legjobban a figyelmeteket? Melyikbe néznétek bele szívesen?


Megjegyzések

  1. A Corona engem nem nagyon érdekel viszont a Perdona nuestros pecados történetileg tetszik bár kérdéses kik lesznek a szereplők.
    A Vencer és Madrasta az jöhet.
    A Desalmada 2 még jobban várnám,de ha olyan ütemben készíti Castro mint az ügyvédest és a Medicost akkor soha nem készül el! XD!!
    A Muero por Lola
    is attól függ kik szerepelnek benne a hamarosan induló Mujer meg Livia miatt alap!
    Összességében nálam ami mexikói azt szinte mind szeretettel várom! XD!

    VálaszTörlés
  2. Igazából ebből a kínálatból nekem a La Madrastra elvágta magát azzal hogy Andres Palacios lett Ara párja. A Desalmada még kérdéses, a többire viszont kíváncsi vagyok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te Solert szeretted volna,ha jól emlékszem.

      Törlés
    2. Igen pl ő jó lett volna. Ő sokkal hihetőbb felnőtt gyerekek apjaként mint Andres

      Törlés

Megjegyzés küldése