La impostora: Carlos Moreno új sorozatának főszereplői

Ahogyan azt már korábban is megírtuk az oldalon, Carlos Moreno már készíti legújabb telenovelláját, mely jelenleg a La impostora munkacímen fut. Az Amor bravío (A szív parancsa) és az A que no me dejas (Ne hagyj el!) producere a héten bejelentette legújabb telenovellájának főszereplőit.



A történet főhősnőit Macarena García és Isadora Vives alakítják, utóbbi színésznőt a Si nos dejan-ban (Alicia új élete) láthattuk nemrég Miranda bőrében. Nemsokkal később a férfi főszereplőket is bejelentették, akiket pedig Diego Klein és Andrés Baida fognak életre kelteni; őket pedig a nemrég befejeződött Los ricos también lloran-ban láthatta a mexikói közönség. A legújabb információk szerint Carlos Moreno legújabb telenovellája a Vida robada adaptációja lesz, melyet Marisa Garrido írt.




A nagy főgonosz

A főszereplők után bejelentették, ki lesz az a színész, aki történet főgonoszát kelti majd életre. Nem másról van szó, mint Chris Pascal-ról, aki korábban már dolgozott együtt a producerrel a Fuego ardiente-ben. Tavaly pedig a Diseñando tu amor-ban szerepelt, ahol szintén a történet egyik antagonistáját keltette életét.


Mit szóltok Moreno legújabb telenovellájának főszereplőihez?


Megjegyzések

  1. Hát igazából mindnyájukat kedvelem de ez nem valami impozáns szereposztás egy nagy név sincs köztük akik miatt az emberek megnéznék :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyet értek veled ez így bátor húzás lesz.
      Viszont kell vérfrissítés is a mostani sztároknak egyszer leáldozik és kellenek újak.
      Ki tudja ki lesz közölük az új Colunga vagy Silvia Navarro! XD!!!

      Törlés
    2. Igazad van. Hangoutson fel is hoztam ezt a témát, hogy férfi fronton képtelen nyitni a fiatalabbak felé. Mindig ugyanazok követik egymást: Gabriel Soto, Jose Ron, David Zepeda és Sebastian Rulli, miközben az olyan tehetségeknek mint Mauricio Henao, Daniel Elbittar vagy Emmamuel Palomares esélyt sem kapnak a főszerepre

      Törlés
    3. Szerintem itt a probléma az,hogy mind női mind férfi fronton olyan erős egyéniségek vannak,hogy nekik meg kell kapni az évi 1-2 novellát a legnagyobb rendezőkkel és így a fiatalabbaknak már nem jut hely,maximum csak mellék szerepben.
      Sotoból már nekem is kicsit elegem van Ront és Zepedát viszont csípem még mindig.

      Most leültem egy 20 percre googlézni az elmúlt 12 év televisa főszereplők jelenlegi életkorát keresve és a férfi fronton erősen a 40 felett van már a 95%-uk.
      Egyedül Danilo Carrera (33) és Horacio Pancheri (39) akit találtam.

      A női front nem ennyire dúrva,de ott is sok a 40 feletti viszont ott 30-36-ig találtam 8-9 nevet is mint pl Esmeralda Pimentel (32) Eva Cenedo (32) Ana Brenda Contreras (35) Claudia Martin (32) Camila Sodi (36) Michelle Renaud (33) Livia Brito (35) Ariadne Diaz (36) Angelique Boyer(33)
      Renata Notni (27) Irina Baeva (29) Ela Velden (29) és Kimberly Dos Ramos (30) a legfiatalabbak még ha az utóbbi nem is kapta még meg az első főszerepét.

      Törlés
    4. És Alejandra Robles Hil? Ő is épp most kapta meg az első főszerepét.
      Gala Montes a legfiatalabb, ő még a húszas évei elején jár

      Törlés
    5. Lehet 1-2 kimarad ezt csak gyorsba raktam össze.

      Törlés
    6. Hát megmondom az őszintét nálam pl Mauricio vagy Daniel simán lekörözi az "öregrókákat" nem is értem miért nem ad nekik lehetőséget a Televisa

      Törlés

Megjegyzés küldése