Telemundo Upfront 2022-23



A floridai székhelyű Telemundo, Televisához hasonlóan, szintén bejelentette produkcióit, melyekkel a 2022/23-as időszakra készülnek. A tévétársaság által New York-ban megrendezett eseményen többek között részt vett Fernando Colunga, Rafael Amaya és Jaime Camil is, akik az elkövetkezendő projektek főszereplői lesznek, melyekről az alábbi posztban olvashattok.


El Conde

Fernando Colunga várva várt debütálását jelenti a sorozat a Telemundo-nál, Alejandro Dumas legendás történetének adaptációjában. A '30-as években játszódó történet, mely tele van rejtéllyel, szerelemmel és bosszúval, Alejandro Gaitán történetét meséli el, aki egy összeesküvés áldozata lett, ugyanis meggyanúsították egy kettős gyilkossággal, majd börtönbe is zárták. 17 év után sikerül megszöknie, és most, hogy szabad lett, egy hatalmas utat tesz meg, hogy tisztára mossa nevét, először visszaszerez egy titokzatos kincsesládát, melyet egy spanyol nemes hagyott rá, aki a mentorává vált a börtönben. Mexikóba visszatérve hatalmas vagyonnal és nemesi címmel, Montenegro grófja, rájön, hogy élete szerelme legádázabb ellenségének a felesége, és úgy tűnik, hogy részese volt a tervnek, mellyel bebörtönözték mindezen sok évre. Annak ellenére, hogy a szíve és a lelke szinte összetörtek a múltja miatt, a gróf egy tervet eszel ki, mellyel bosszút áll a bebörtönzésének felelősein, habár ehhez fel kell fedje valódi kilétét.



El señor de los cielos 8

Rafael Amaya ismét Aurelio Casillas bőrébe bújik a szuperszéria immáron nyolcadik évadában. Meglepve barátokat és ellenségeket egyaránt visszatérésével az életbe, Aurelio határozottan azért tér vissza, hogy visszaszerezzen mindent, amit elvesztett. Miután egy hatalomteljes szövetségre lép korábbi évadokból ismert társaival, a drogkereskedő újabb szerelmi hálókba esik és családi titkokat fedez fel, melyekkel ismét a bőrét viszi vásárra a bosszú nevében. Érkezvén, hogy elfoglalja helyét a hatalomban, Aurelio megmutatja, hogy akik rossznak születnek, tovább élnek.




La Reina del Sur 3

A Latin-Amerika gyönyörű tájain forgatott harmadik évad egy négyéves időugrással kezdődik az előző évadhoz képest, mely kezdetén Teresa Mendoza (Kate del Castillo) a rácsok mögött éli életét egy maximális biztonságú börtönben, miután az amerikai hatóságok elítélték őt három ügynök haláláért. A rácsok mögött élve és szabadsága nélkül, Teresa ismét el lett választva szeretett lányától, Sofíától (Isabella Sierra). Miután megterveznek egy magasszintű, intelligens szökési tervet, régi barátai, Oleg (Antonio Gil) és Jonathan (Tiago Correa) segítségével Teresának sikerül kiszabadulnia a börtönből, és Mexikóba utazni, ahol újra találkozik az elnökkel, Epifanio Vargas-szal (Humberto Zurita). Egy szövetségek és titkos egyezségek által mozgatott világban, Teresa nekivág élete legveszélyesebb küldetésének, mely egész Latin-Amerikán keresztülviszi, annak reményében, hogy elbúcsúzhat a szökevény életével, és végre újra együtt lehet szeretett lányával, Sofíával.




Culpable o inocente

Egy thriller, mely az első pillanattól magával ragadja a nézőt, és ami Adrina Molina eltűnésének történetét meséli el. Férje, César Ferrer az elsőszámú gyanúsított az állítólagos gyilkosságért, ám ebben az ügyben semmi sem az, aminek látszik. Készen állva arra, hogy megakadályozza, hogy elszakítsák nyolcéves kislányától, César kockáztat, és saját maga kezd nyomozni. Miközben nyomokat keres felesége eltűnésének okával kapcsolatban, César rájön, hogy Adriana kettős életet folytatott, és lehetséges, hogy nem az az ember volt, akit mind ismertek, jó vagy rossz értelemben.




La mujer de mi vida

Egy meglepő fordulatokkal teli új drámasorozat, melynek főbb szereplőit Iván Sánchez, Angélica Celaya, Mauricio Islas és Catherine Siachoque alakítják. A Telemundo Center új stúdiójában, Miami-ban forgatott szenvedélyes és megható történet középpontjában egy szerelem áll, mely árulással végződik. Miután halottnak nyilvánították, Ricardo Oribe 15 év után nyeri vissza emlékezetét, és visszatér Pablo Silva személyazonosságával. Ismét találkozni szeretne családjával, különösképp Daniela-val, élete szerelmével; Ricardo egy kockázatos tervet eszel ki: visszatér a házába mint séf. Daniela élete fenekestül felfordul, amikor Pablo felébreszti benne azt a szerelmet, ami valójában sosem halt meg, arra kényszeríti, hogy tartsák mindezt titokban, amíg megmenti őt és szeretteit a veszélytől.





Mindezek mellett bemutatták a Jaime Camil főszereplésével készülő El Rey-t, mely Vicente Fernández életéről készül a Caracol és a Netflix közös produkciójaként, emellett bejelentették, hogy María Félix életéről is készítenek bioszériát. Korábban pedig már bejelentették a Todos los hombres de  Aura című projektet is Blanca Soto-val és Rafael Amaya-val, illetve még a Diario de un gigoló sem kerül képernyőre.

Mit gondoltok a Telemundo felhozataláról? Melyik projekt keltette fel az érdeklődéseteket?


Megjegyzések

  1. Hát továbbra sem lesz a szívem csücske a Telemundo.

    Egyedül az Ivan Sanchezes ami érdekel a Colungás sem tűnik rosznak,de ott megvárom az első előzetest,hogy mennyire lesz dúrva és akciódús,ha az lesz akkor kimarad.

    VálaszTörlés
  2. A Culpable-nál valószínűleg főszereplő váltás lesz és Michel Brown lesz a főszereplő(ennek személy szerint örülök :D )
    A La Mujer de Mi Vida meg a Conde az amik érdekelnek még :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése