Perdona nuestros pecados: zajlik a casting

Mint az nemrég kiderült a TelevisaUnivision upfrontján, Lucero Suárez újabb telenovelláját készíti, mely a chilei Perdona nuestros pecados feldolgozása lesz. A producerasszony már lázasan készíti új produkcióját, és már javában zajlanak a válogatások, hogy megtalálják a megfelelő színészeket a karakterekre.

Lucero Suárez és Jorge Salinas

A férfi főszerepre a legesélyesebbeknek Emmanuel Palomarest, Mario Morant, Ramses Alemant és Diego Amozurrutiát tartják, női fronton pedig Fernanda Urdapilleta, Lore Graniewicz, Roció de Santiago, Gema Garoa, Oka Giner és Mildred Feuchter vettek részt a casting-on, akik pedig a főhősnő és a főgonosz karakterekre pályáznak.

A produkciónak azonban már megvan az első szereplője, akit már hivatalosan is megerősítettek, és aki nem más, mint Jorge Salinas. A színész a Te doy la vida (Tiéd az életem) és az S.O.S. Me estoy enamorando után harmadik alkalommal is a producerasszonnyal fog dolgozni. A történeten belül ő fogja életre kelteni Manuelt, a főhősnő édesapját, aki a novella nagy főgonosza lesz.

Oka Giner és Emmanuel Palomares

Vasárnap pedig felröppentek olyan pletykák is, miszerint már meg is vannak a főszereplők, akik - ha igaznak bizonyulnak a pletykák - Oka Giner és Emmanuel Palomares lennének; mindkettejük számára ez jelentené első főszerepüket. A pletykák szerint a főhősnőt már korábban kiválasztotta a producerasszony, habár mégis részt vett a casting-on. Ti mit gondoltok, kik lennének a megfelelő főszereplők?


Megjegyzések

  1. A csajok közül mindegy, de pasi fronton Emmanuelt kérem, nagyon megérdemelné már hogy kapjon főszerepet. Jorgénak örülök, a Te Doy La Vidában is jó főgonosz volt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emmanuel-nek én is nagyon örülnék, nagyon megérdemelné már a főszerepet.

      Törlés

Megjegyzés küldése