El Conde: kik szerepelnek Fernando Colunga legújabb sorozatában?

A Telemundo egyik legjobban várt idei produkciója az El Conde, mely Fernando Colunga debütálását jelenti a floridai székhelyű tévétársaságnál, és egyben visszatérését is a telenovellák világába hat év kihagyás után. Eddig nem igazán lehetett sokat tudni a novelláról, a történeten kívül, melyet a nemrég tartott upfront-on mutattak be, a napokban azonban kiderült, kik lesznek azok a színészek, akik elkísérik a mexikói színészt visszatérése útján.

Ana Brenda Contreras és Marjorie de Sousa, főhősnő és főgonosz

A napokban a Noveleando nevű oldalon felfedték, hogy a sorozat főhősnőjét nem más kelti életre, mint Ana Brenda Contreras, aki ezzel a szereppel szintén megteszi telemundo-s debutját, a színésznő Fernando Colunga párját fogja alakítani a történetben. A hétvégén pedig az is kiderült, hogy a történet női főgonoszát pedig Marjoride de Sousa kelti majd életre, aki Ana Brena vetélytársa lesz a történetben. Az eddig megerősített színészek listáján szintén rajta van Chantal Andere, Sergio Sendel, Omar Fierro és Jessica Coch is.

A hírek szerint ezen a héten a Telemundo-nál meg is kezdik a sorozat forgatásait, mely Alejandro Dumas történetén alapszik, és Franciországban, Olaszországban, valamint a Földközi-tenger számos szigetén játszódik. Ki várja már Colunga új sorozatát?


Megjegyzések

  1. Most már még jobban érdekel,mert mindkettő színésznőt szeretem,de annak nem örülök,hogy Marjoride gonosz szerepet kapott.Neki inkább főszerepeket kellene kapnia.
    Már ha Jessica Coch ott lesz akkor ő a gonoszkodásban nagyon is jó lenne helyette.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és Colunga miatt nagy az esély,hogy nálunk fog is szerepelni a tv-ben.

      Törlés
  2. Ana Brendát szeretem de nem tudom elképzelni Fernando párjaként, Marjoriet viszont annál inkább

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése