La Reina del Sur 3: a Telemundo már promózza a harmadik évadot

"Visszatérése már valóság." - így kezdte el promózni a Telemundo a Kate del Castillo főszereplésével készült La Reina del Sur (Dél királynője) harmadik évadát. Az alábbi posztban megtekinthetitek az első teasert, melyben beharangozzák, hogy "hamarosan" a csatorna képernyőire kerül az új évad.


"Még sok történetet kell megélnünk. Visszatér a Dél királynője a Telemundo-ra." - írták a telenovella hivatalos Instagram-oldalán múlt csütörtökön. És pont aznap vetítették a Kate del Castillo főszereplésével készült harmadik évad első promóját is. "A túlélésre kevés lehetőség van. A harc mellett való döntés már biztos. Visszatér a Dél királynője a Telemundo-ra." - hangzik el az első teaserben, melyet ide kattintva meg is tekinthettek.

A harmadik évad egy négyéves időugrással kezdődik az előző évadhoz képest, mely kezdetén Teresa Mendoza (Kate del Castillo) a rácsok mögött éli életét egy maximális biztonságú börtönben, miután az amerikai hatóságok elítélték őt három ügynök haláláért. A rácsok mögött élve és szabadsága nélkül, Teresa ismét el lett választva szeretett lányától, Sofíától (Isabella Sierra). Miután megterveznek egy magasszintű, intelligens szökési tervet, régi barátai, Oleg (Antonio Gil) és Jonathan (Tiago Correa) segítségével Teresának sikerül kiszabadulnia a börtönből, és Mexikóba utazni, ahol újra találkozik az elnökkel, Epifanio Vargas-szal (Humberto Zurita). Egy szövetségek és titkos egyezségek által mozgatott világban, Teresa nekivág élete legveszélyesebb küldetésének, mely egész Latin-Amerikán keresztülviszi, annak reményében, hogy elbúcsúzhat a szökevény életével, és végre újra együtt lehet szeretett lányával, Sofíával.


A harmadik, és a címszereplője nyilatkozatai szerint az utolsó évadot tavaly forgatták Latin-Amerika lenyűgöző országaiban, többek között Argentína, Peru, Kolumbia és Mexikó, melyről korábban több posztban is olvashattatok. Az új részekben sokan feltűnnek az előző évad szereplői közül is, többek között Humberto Zurita (Epifanio Vargas), Isabella Sierra (Sofía), Kika Edgar (Genoveva Alcalá), Alejandro Calva (Batman), Tiago Correa (Jonathan), Eduardo Yáñez (Antonio), Lincoln Palomeque (Faustino), Antonio Gil (Oleg), Emmanuel Orenday (Danilo), Cuca Escribano (Sheila), Sara Vidorreta (Rocío), Ágata Clares (Paloma) és Dmitry Anisimov (Anton).

Ki várja már közületek Teresa Mendoza történetének folytatását?


Megjegyzések