La Madrastra 2022: változások a főszerepben

Múlt héten megírtam, hogy nagy valószínűséggel Aracely Arámbula és Eduardo Santamarina lesznek a La madrastra (A mostoha) feldolgozásának főszereplői, azonban úgy tűnik, azóta változtak a dolgok a Televisánál. Aracely továbbra is a főhősnő lesz, viszont a történetbeli párja nem Eduardo lesz.


Eduardo Santamarina már nem a férfi főhőst fogja alakítani Carmen Armendáriz novellájában. Habár egyes pletykák szerint Eduardo a főgonosz lesz, mások pedig azt állítják, hogy egy másik Fábrica de sueños-projekt, az El maleficio szereposztását erősíti, mint arról már korábban is írtam, melyet José Alberto Castro készít szintén az antológiasorozaton belül. Egyelőre azt még nem tudni, hogy ő lesz-e az El maleficio főszereplője, de azt már biztosra állítják, hogy részese lesz a produkciónak.

Ezzel üresen maradt a férfi főszereplő szerepe a La madrastra (A mostoha) 2022-es verziójánál, a telenovellás portálok szerint pedig aki Aracely Arámbula párja lesz a történetben, nem más, mint Andrés Palacios, aki már alakította korábban az egyik Fábrica de sueños-novella főhősét, méghozzá a hazánkban is bemutatott 2019-es La usurpadora (Az új Paula és Paulina) férfi főhőse volt, melyet szintén Carmen Armendáriz készített.


Emellett tovább folytatódik a casting is, ahol már a történet főgonoszát keresik, akit a 2005-ös verzióban Guillermo García Cantú keltett életre. Az új verzió főgonosz-jelöltjei közt van Arturo Peniche, Kuno Becker, Salvador Zerboni és Víctor González is. A Te acuerdas de mí (A sors keze) producerasszonya júniusban tervezi megkezdeni a remake forgatásait, mely összesen 45 részből fog állni, és valószínűleg a Mujer de nadie után kerül a Las Estrellas képernyőjére.

Mit szóltok a változásokhoz? Mit gondoltok Aracely és Andrés párosáról? Ti kit választanátok a főgonosz szerepére?


Megjegyzések

  1. Hajlandó vagyok fizetni is érte hogy NE Andres legyen a főhős. Egyáltalán nem lenne hiteles húszas gyerekek apjának. Juan Solert kérem Aracely mellé na ő hiteles lenne

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése