La Madrastra 2022: a főszereplők

Jóideje folynak a találgatások a La madrastra (A mostoha) új verziójának főszereplőiről, melyet Carmen Armendáriz, a 2019-es La usurpadora (Az új Paula és Paulina) és a Te acuerdas de mí (A sors keze) producerasszonya készít el a Fábrica de sueños antológia részeként.


Korábban is megírtam már, hogy habár Leticia Calderón és Yadhira Carrillo nevei is felmerültek a főhősnő szerepére, akit a 2005-ös verzióban Victoria Ruffo alakított, a telenovellákkal foglalkozó oldalakon már szinte biztosra állítják, hogy Aracely Arámbula lesz az új verzió főszereplője. A mexikói színésznőt, aki ezzel a szereppel térne vissza a tévétársasághoz, már többen látták a Televisa folyosóin, egyesek szerint pedig már a szerződését is aláírta a La Doña (A végzet asszonya) címszereplője.


Aracely történetbeli párjának szerepére is felmerült több név is, eleinte Juan Soler és René Strickler nevét emlegették, azonban a Novelalounge értesülései szerint pedig Eduardo Santamarina lesz a történet férfi főszerepője, aki tavaly a La Desalmada főgonoszát alakította. Ha igaznak bizonyul a hír, akkor Aracely és Eduardo ismét együtt szerepelnének egy telenovellában az 1998-as Rencor apasionado után, ahol Eduardo alakította a főhőst, Aracely pedig a főgonoszt; emellett Eduardo kiesik az El maleficio főhősjelöltjei közül, ahová szintén esélyes volt.


Minden bizonnyal hamarosan hivatalos információkat is kapunk a feldolgozás főszereplőiről, hiszen Carmen Armendáriz produkciója május elején tervezi megkezdeni a novella forgatásait, mely valószínűleg a Mujer de nadie után kerülhet a Las Estrellas műsorára a 21:30-as sávban. Emellett az is kérdés még, hogy hogyan fogják átdolgozni a történetet, melynek eredetijét Arturo Moya Grau írta, ugyanis az új verzió 45 részes lesz, de akár meglephetnek bennünket egy új gyilkossal is.

Ti mit gondoltok Aracely és Eduardo párosáról? Hogyan dolgoznátok át a történetet?


Megjegyzések

  1. Aracely oké, Eduardot én inkább Demetrio szerepére képzelném el, negatívot sokkal jobban játszik. Én inkább Juan Solert preferálnám Aracely mellé. Nem tudom 45 rész alatt mire mennek, főleg ha a Los Ricos Tambien Llorant nézzük, ahol már az ultimas semanas megy de még csak most rabolták el Mariana gyerekét

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése