A végzet asszonya 2: Marisela González régi karakterrel tért vissza



A 'Felina', az a karakter, melyet Marisela González életre keltett a negyedik és az ötödik évadában az El señor de los cielos-ban, újra életre kelt a La Doña (A végzet asszonya) második évadában, mely minden hétköznap 23 órától látható az Izaura TV műsorán. "Izgatott vagyok és természetesen nagyon ideges, mint mindig, amikor képernyőre kerül egy karakter. Ez elkerülhetetlen." - nyilatkozta a kolumbiai színésznő a People en español-nak a második évad tengerentúli premierjekor. Az exkluzív interjúban, melyet az alábbi posztban olvashattok, Marisela elmeséli, hogyan ajánlották fel neki, hogy ismét keltse életre karakterét, és egyéb érdekességeket árul el a La Doña-ról (A végzet asszonya), melynek címszereplőjét Aracely Arámbula alakítja.


Hogyan kaptad meg az ajánlatod, hogy folytasd a karaktered?

"A Telemundo elkezdte kapcsolatba hozni a különböző univerzumai karaktereit, és én ezt lenyűgözőnek tartom, ezért is, amikor felajánlották nekem, hogy folytassuk Felina történetét, egyszerűen imádtam az ötletet."


Mi volt az első dolog, amire gondoltál, amikor megkaptad az ajánlatot?

"Igazság szerint a közönségre gondoltam, a reakcióra, amivel ez járna, és pont úgy történt, ahogy elképzeltem. Meg voltak győződve, hogy visszatérhetek az El señor de los cielos-ba, és nagyon elégedettek voltak az ötlettől. A közönség már kezd hozzászokni, hogy a karaktereik sosem halnak meg teljesen (nevet)."


Hogyan fog kapcsolódni a Felina története, amit láttunk az El señor de los cielos-ban azzal, amit a La Doña-ban látunk?

"Altagracia Sandoval kapcsolatba kerül a Casillas-okkal, hogy megpróbáljon visszaszerezni egy pénzösszeget, ami náluk van, amivel visszaszerezheti a lányát. Ők tájékoztatják, hogy a pénze Felina kezében van, ő az, aki tisztára mossa [a pénzt], úgyhogy ilyen módon kerülnek kapcsolatba."


Mivel fog most meglepni minket a Felina?

"[Felina] egy olyan karakter, aki mindig a szakadék szélén sétál, sosem sikerül békére lelnie, és nem is kapja meg. Az egyetlen szilánk, amitől vérzik a szíve, az a fia elvesztése, de mindezen idők alatt, miután jóformán a halállal is találkozott, rájön, hogy ez a gyermek él, és egyetlen életcélja az lesz, hogy megtalálja."


Milyen volt a munkatapasztalat Aracely Arámbula-val?

"Ez a munkacsapat félelmetes. Mindig egy kissé feszült dolog, amikor az ember egy új színészgárdához csatlakozik, de engem nagyon jól fogadtak, és különösen ő [Aracely]. Imádnivaló."


Mióta leforgattad az utolsó jelenetet az El señor declos cielos-ban, és amíg leforgattad az első jelenetet a La Doña-ban több év telt el. Milyen volt ismét belebújni ennek a karakternek a bőrébe, mely kétség kívül meghatározta a karriered?

"Igen, valóban, két év telt el azóta, de a karaktereket az ember magukban hordozza, az emlékezetben, az érzelmekben. Ők elfoglalnak belőled egy részt, ahová beköltöznek, és a szükséges pillanatban ismét kivirágoznak, ugyanazzal az erővel és meghatározással, mint a kezdetükkor."


Mi az, amit a legjobban hiányolsz az El señor de los cielos-ból?

"Minden karakternek megvan a bája, és ahogyan ők benned élnek, az ember megtanulja szeretni őket, és hiányoznak is. Mindig hálás dolog egy ilyen csapattal dolgozni, rendezők, producerek, és mindenek felett egy történet, mely tele van mondanivalóval és kiemelkedő minőséggel. Ez határozza meg a különbséget a nap végén."


Követted a szuperszériát azután is, miután kiszálltál belőle?

"Igen, természetesen tovább követtem, mert egy bravúrnak számított ennek az egész csapatnak, akikről meséltem neked, továbbra is szembeszállni nem egy, sem kettő, hanem számos kudarccal, váratlan nehézségekkel, melyeket mind ismerünk, egy változó piacon, és ráadásul az állandóan változó nézettségi szokásokkal, mindez összességében egy óriási feladat."


Megjegyzések