A végzet asszonya 2: crossover az El señor de los cielos-szal

A La Doña (A végzet asszonya) második évada sokban eltér az első évadtól, ezen különbségek egyike pedig, hogy a második évadban egy fúziót hoztak létre a Telemundo leghosszabb sorozata, az El señor de los cielos és a Nagysága története között. Például ezen crossover révén került a történetbe Felina karaktere is, az alábbi posztban erről a crossoverről olvashattok.

De először tisztázzuk, mit is jelent pontosan a crossover. A crossover az a jelenség, amikor egy képzeletbeli univerzumból  egy vagy több karakter hirtelen feltűnik egy másikban. Emellett az is crossovernek számít, amikor a valós, általunk is ismert világ egyszer csak beszivárog egy sorozatba. Normális esetben minden telenovella külön univerzumban játszódik, ám néha ezek az univerzumok találkoznak egymással; ahogyan ez a La Doña-ban (A végzet asszonya) is történt. A Telemundo egy kettős crossovert készített a fent említett sorozatokkal, melyről alább olvashattok részletesebben.


Mindannyian tudjuk, hogyan végződött az Aracely Arámbula, David Chocarro és Danna Paola főszereplésével készült első évad, melynek befejezése után sokan várták a második évadot. Amíg ez készülőben volt, addig egy crossover során Aracely Arámbula és Aquiles Cervantes, azaz a Nagysága és hű testőre, Matamoros megjelentek pár rész erejéig az El señor de los cielos hatodik évadának utolsó etapjában. Ebben az évadban szállt ki a narkószéria címszereplője, Rafael Amaya, a szuperszéria nézettsége pedig nem volt túl fényes, így a Telemundo-nál úgy döntöttek, hogy elkészítik ezt a crossovert. Az alábbiakban megtekinthetitek azt a videót, melyben Aracely bejelentette követőinek csatlakozását a narkószériához, illetve megnézhettek pár forgatási képet is. Ide kattintva pedig megtekinthetitek a Nagysága érkezését is a szériába.






A crossovert pedig ismét alkalmazták, ezúttal a La Doña (A végzet asszonya) második évadában, mely Aracely Arámbula, Carlos Ponce és David Zepeda főszereplésével készült 2020-ban. A második évad elején Altagracia a Casillas-család segítségét kéri, hogy visszaszerezze azt, ami az övé, a Matías Novoa által életre keltett Amado Casillas – aki szintén megjelenik pár képkocka erejéig – a Felina-t küldi segítségül. Marisela González az El señor de los cielos negyedik és ötödik évadában keltette életre Eunice Lara-t, akit Felina-nak becéznek. Az ő karakterét újraélesztették a La Doña (A végzet asszonya) második évadában, és fontos szerepet kapott a történet folytatásában.

Marisela Gonzalez és Aracely Arámbula mint a Felina és a Nagysága


Mit gondoltok ezekről a crossoverekről?


Megjegyzések