La herencia: a novella betétdalai

A La herencia megismerésének utolsó állomásaként pedig ma a telenovella betétdalaiba hallgathattok bele a következő cikkben. A Juan Osorio és Roy Rojas közös produkciójaként készült melodráma hétfő óta fut a mexikói Las Estrellas műsorán, Michelle Renaud és Matías Novoa főszereplésével. Az alábbiakban megismerkedhettek a novella főcímével és végefőcímével.

A főcímdalt Ángela Aguilar adja elő, a dal címe pedig La Malagueña, melynek jelentése egy spanyol tánc és zenestílus. Az alábbi videóban megtekinthetitek a hivatalos főcímet, alatta pedig a teljes zeneszámot is meghallgathatjátok.


A telenovella végefőcímét pedig maga Michelle Renaud, a történet főhősnője énekli a kolumbiai Jessi Uribe mellett. "Nyilvánvalóan tudják, hogy nem erre születtem, de arra születtem, hogy álmodjak. És ez egy álom, amivel megajándékoztak." - mesélte a prezentáción, ahol bemutattak egy részletet is a dalból, mely a részek zárásánál lesz hallható. Ebből a dalból is meghallgathattok egy részletet ide kattintva, melyet a telenovella hivatalos prezentációján osztottak meg. A dal címe Regalame un instante, mely annyit jelent: Ajándékozz meg egy pillanattal.

Mit gondoltok a telenovella betétdalairól? Kinek tetszenek?


Megjegyzések