La herencia: bemutatták a novellát

Csütörtökön bemutatták a TelevisaUnivision másik ma startoló telenovelláját, a La herencia, un legado de amor-t, melynek főszereplőit Michelle Renaud és Matías Novoa alakítják. A melodráma, melynek szereposztását Daniel Elbittar, Emmanuel Palomares, Mauricio Henao, Juan Pablo Gil, Elizabeth Álvarez és Julián Gil is erősítik, ma este startol el a mexikói Las Estrellas műsorán, ahogyan a Corazón guerrero is. A Juan Osorio és Roy Rojas vezényletével készülő telenovella a 20:30-as idősávot foglalja el az El último rey megüresedett helyén. Az alábbiakban a  prezentációról olvashattok, a hét folyamán pedig megismerkedhettek a novellával, mely Roy Rojas producer szavaival élve "magában hordozza a klasszikus telenovellák örökségét."



A klasszikus és a modern között

"Ez a projekt magában hordozza a klasszikus telenovellák örökségét, ahol egy fontos dolgokat kombináltak: egy nagy szerelmi történet, rejtély, feledhetetlen főgonoszok, gyönyörű tájak... És a legfontosabb: egy harc a jó és a rossz között, ahol mindig érvényesül egy szerelmi hagyaték. Mi mindig is világosan tudtuk, hogy az elejétől kezdve nem még egy produkciót készítünk, hanem történelmet írunk. Érezzük magunkat büszkének lárván, hogy hogyan tudunk egy klasszikust összefűzni a modernitással, mert ez a jövője a szórakoztatásnak, amit otthonunknak, a Televisának sikerül meghódítania, és ismét meghódítani, ahogyan azt annyi évig tették." - mutatta be Roy Rojas a telenovellát, mely egy új verziója a Los herederos del Monte (A del Monte örökösök) eredetijének. "Megvan a megfelelő szereposztásunk, az ideális szereposztásunk, hogy elmesélhessük ezt a történetet, emellett pedig egy nagyon fontos családot alakítottak ki. Nem könnyű a kihívás. Nagyon örülök neki, hogy ez a projekt egyből az Univision főműsoridejébe kerül, mert hisznek a projektben." - egészítette ki Juan Osorio.



Michelle Renaud

A mexikói színésznő kelti életre Sara del Monte-t, a La herencia főhősnőjét. "Köszönöm, hogy részese lehetek ennek a színészgárdának, de tényleg, minden reggel felkelek, és azt mondom magamnak: 'Nem tudom elhinni, hogy velük forgatok.' Ez olyan, mint egy álom. A fivéreimet imádom, lenyűgöznek, a teljes csapat csodálatos, minden nap ingyenes színészoktatáson vagyok." - nyilatkozta Michelle, akit hazánkban például a La sombra del pasado (A múlt árnyékafőszerepében láthattunk. "Biztos vagyok benne, hogy ez az eddigi karrierem legfontosabb karaktere." - tette hozzá.



Matías Novoa

A melodráma meghatározza a chilei színész debütálását mint főhős a Televisánál, miután tavaly a Vencer el pasado-ban debütált a Televisánál. "Egy kihívás volt számomra, mert ez a karakter nagyon különböző, ez egy tradicionális melodráma, [én pedig] teljesen másféle dolgokat csináltam korábban." - nyilatkozta a színész, aki Amado Casillas-t keltette életre az El señor de los cielos-ban a Telemundo-nál.



Daniel Elbittar

A venezuelai színész nem lehetne ennél boldogabb, mivel a történet elsőszámú főgonoszának ad életet, és Michelle-lel és Matías-szal együtt a novella fő szerelmi háromszögét alkotják. "Ez a karakter az első olyan, melyben megtaláltam ezt a jelen lévő sötét oldalt, de emellett az emberi oldalát is. Biztos vagyok benne, hogy ez a legfontosabb karakter a karrieremben." - nyilatkozta Daniel, akit tavaly a La Desalmada-ban láthatott a mexikói közönség.



Elizabeth Álvarez

A mexikói színésznő visszatér a telenovellák világába, több évnyi kihagyás után, az ambiciózus Déborah bőrében, aki a Michelle által életre keltett főhősnő anyja. "Az elsődleges szempont, [ami miatt elfogadtam] a történet volt, ha nem lett volna ez a történet... Amikor elolvastam az első 10 részt, nagyon izgatott lettem. Jorge, a férjem mellettem volt, és kérdezte: 'Na milyen?', [mire én:] 'El sem hiszed, ez aranyat ér'." - mesélte az El vuelo de la victoria (Victoria) főgonosza.

Michelle Renaud és Matías Novoa, a telenovella főszereplői

Mellettük többek között olyan nevek erősítik a szereposztást, mint Mauricio Henao, Paulina Matos, Emanuel Palomares, Juan Pablo Gil, Julián Gil, Tieré Scanda, Leonardo Daniel, Sergio Basáñez, Juan Carlos Barreto, Anna Ciocchetti, Rafael Inclán, Roberto Blandón, Verónica Jaspeado, Amaranta Ruiz, Gloria Aura és Diego de Erice. Ahogy az szokás a Televisánál, a premier előtt már elérhetővé teszik az új telenovelláik első részét, és ezúttal sincs ez másképp; akit érdekel a La herencia első része, az ide kattintva megtekintheti. A hét folyamán pedig jobban is megismerkedhettek a novellával, olvashattok majd a szinopszisról, a karakterekről és a betétdalokról. A La herencia, un legado de amor ma este startol el Mexikóban a 20.30-as sávban.

Ki mit gondol Juan Osorio legújabb melodrámájáról? Ki fog belepillantani?


Megjegyzések

  1. Akkor ide is jön egy kis értékelés most hogy túl vagyunk a történet felén. Az első és legfontosabb, hogy kenterbe veri a Mundós Del Montékat. A karakterek legalábbis a többség abszolút szerethető, Michelle és az öt fiú brutális kémiát produkál úgy is, ha az ötből hárommal csak testvéri a viszony. Paulina Matos Julietája egy öntelt kis kígyó, akinek semmi sem szent, még gyereket is hazudik Juannak, noha a baba szinte biztos hogy Matteo gyereke. És ha már Matteo: Mauricio Henao egy csodát teremtett. Egy olyan lelkileg teljesen összetört, az italba menekülő, gyengédségre vágyó férfit sikerült életre keltenie, akit nem lehet nem szeretni. Az ember legszívesebben ölelgetné és vígasztalná az összetört szívét

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése