Los ricos también lloran: érdekességek

A hétfőn startolt Los ricos también lloran premierjéből adódó tematikus hetet ma a novellával kapcsolatos érdekességekkel és egyéb olvasnivalókkal zárjuk. A továbbiakban tehát különféle érdekességeket olvashattok a Claudia Martín, Sebastián Rulli és Fabiola Guajardo főszereplésével készült novelláról.


  • Carlos Bardasano telenovellája az 1979-es klasszikus, a Los ricos también lloran feldolgozása, melynek főszereplőit Verónica Castro és Rogelio Guerra alakították, ám az adaptáláskor annak 1995-ben készült verziójából, a María la del barrio-ból (María) is vettek át néhány elemet, mint például a főgonosz neve: Soraya Montenegro.

  • A telenovella részese a Fábrica de sueños antológiának, a 2019-es La usurpadora (Az új Paula és Paulina), a 2019-es Cuna de lobos és a 2020-as Rubí (Rubí visszatér) után ez a negyedik a sorban; azzal a fontos különbséggel, hogy míg elődei körülbelül 25 részesek voltak, ez a feldolgozás 60 részesre készült.

  • A novella hétfőn startolt a Las Estrellas műsorán, ahol a producer tavalyi sorozatát, a Si nos dejan-t (Alicia új élete) váltotta, mely jelenleg hazánkban is fut; Bardasano még eggyel korábbi sorozata, a 2020-as Rubí (Rubí visszatér) pedig hétfőn fejeződött be nálunk.

  • 2021. szeptember 20-án kezdődtek meg a forgatások, és ekkor jelentették be, hogy a főszereplőket Claudia Martín és Sebastián Rulli alakítják. Claudia számára ez a harmadik, míg Sebastián-nak pedig a kilencedik főszerepét jelenti karrierjében ez a telenovella. A forgatásokról készült rengeteg képből itt találhatsz egy kisebb válogatást.

  • Sebastián Rulli karakterét az eredeti verzióban Rogelio Guerra alakította, akit az argentin színésznek volt lehetősége megismerni, ugyanis a 2013-as Lo que la vida me robó-ban (Szerelem zálogba) együtt játszottak.

  • A sorozat egyik dalát, melyekről részletesebben tegnap írtam, Cristian Castro énekli, Verónica Castro fia, aki az 1979-es verzióban a főhősnőt, Mariana Villareal-t keltette életre. A duett másik tagja Lucero, aki a zene kapcsán tér vissza valamilyen formában a telenovellákhoz 10 év után.

  • Claudia Martín és Fabiola Guajardo, a főhősnőt és a főgonoszt alakító színésznők is nyilatkoztak szerepeikről, Claudia nyilatkozatáról itt olvashatsz, Fabiola pedig itt mesélt Soraya-ról.

  • Habár a novella a Los ricos también lloran feldolgozása, mint írtam feljebb is, a María la del barrio-ból (María) is vesznek át elemeket, és úgy tűnik, hogy Soraya ikonikus jelenetét is újraalkotják; arról, hogy fogja-e azt kiálltani Soraya, hogy "Hogy csókolhatod meg azt a nyomorékot?" itt írtam korábban.

Emellett ide kattintva az összes posztot megtekinthetitek, ami a novelláról az oldalon készült. Ki az, aki esetleg belenézett? Mit gondoltok a feldolgozásról? Szívesen megnéznétek magyarul is?


Megjegyzések