Los ricos también lloran: a novella zenéi



Minden telenovellában fontos szerepe van a zenének, és nincs ez másképp a Los ricos también lloran esetében sem, mely hétfőn startolt el Mexikóban Claudia Martín és Sebastián Rulli főszereplésével. A mai posztból a telenovella két legfontosabb zenéjével ismerkedhettek meg, melyet nagyszerű énekesek adnak elő. Emellett az alábbi videóban megtekinthetitek Carlos Bardasano telenovellájának főcímét is.


Az első zeneszám címe megegyezik a novella címével, Los ricos también lloran, mely magyarul annyit jelent: A gazdagok is sírnak. "Ez egy eredeti dal, a Los ricos también lloran, melyet Lucero ad elő, az egyik leggyönyörűbb hangú énekesnő és az egyik legkedveltebb Latin-Amerikában." - jelentette be a producer a prezentáción. Az alábbi videóban meg is hallgathatjátok a teljes zeneszámot is.


A másik dalnak "az a címe, hogy Tú me reviviste [magyar fordításban Újraélesztettél], ezt pedig Lucero és Cristian Castro éneklik" - mutatta be Carlos Bardasano a novella prezentációján. Ezt a dalt szintén meghallgathatjátok az alábbi videón.


Mit gondoltok a telenovella főcíméről és a zenékről? Melyik a kedvenc dalotok?


Megjegyzések

  1. Fabiola Guajardo-tól a hideg ráz a Ramónban sem bírtam,de valószínű itt folytatódik a sor!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése