A végzet asszonya: ma befejeződik az első évad

Ma a végéhez ér hazánkban a La Doña (A végzet asszonya) első évada, mely 2021. szeptember 1. óta fut hazánkban. Ma este kiderül, mi lesz a Nagysága sorsa, és hogy kivel marad Saúl a novellában, melynek főszereplőit Aracely Arámbula, David Chocarro és Danna Paola alakítják. A befejező rész ma késő este 23 órakor lesz látható az Izaura TV műsorán, illetve az oldalra is fel fog kerülni, mint az összes többi rész.


Fontos kiemelni, hogy amikor annak idején 2016-ban elkészült a telenovella, melyet José Vicente Sparato írt, még nem tudták, hogy készülni fog egy második évad is a Telemundo sorozatából, így akkor ez a történet befejezése volt. Ám 2019-ben a Telemundo berendelte a második évadot, így folytatódott a Nagysága története, melyet hazánkban holnaptól folytatólagosan láthatunk, minden hétköznap 23 órakor az Izaura TV-n, s melyről holnap minden fontos információt elolvashattok itt az oldalon.

Most pedig tiétek a szó. Kinek hogy tetszett az első évad? Mit szóltok a befejezéshez? Elégedettek vagytok vele vagy ti másképp zártátok volna le?


Megjegyzések