Rubí visszatér: José Ron nem fél az összehasonlításoktól



José Ron, a Muchacha italiana viene a casarse (Fiorella), az Enamorandome de Ramón (Szerelmem, Ramón) és a Te doy la vida (Tiéd az életem) főszereplője, most Camila Sodi oldalán alakítja a 2020-as Rubí (Rubí visszatér) főhősét, mely minden hétköznap 19 órától látható a Life TV-n. A mexikói színész Alejandro Cárdenas-t kelti életre, akit 18 évvel ezelőtt Eduardo Santamarina alakított. De vajon megtiszteltetést vagy félelmet adnak a színésznek az összehasonlítgatások a 2004-es verzióval, melynek címszereplőjét Bárbara Mori alakította?


"Nem" - felelte egy exkluzív interjúban a People en español-nak két évvel ezelőtt José, aki egy nagylelkű és kiváló szívsebészt alakít a történetben, akinek egyetlen hibája Rubí szemszögéből nézve, hogy szegény. "Ez egy másik projekt, egy más korszakban elkészítve." - tette hozzá. Az összehasonlításokon túl a színész a sorozatban való részvételét egy "nagy áldásként" látja.

"Egy nagy lehetőség és kiváltság volt részese lenni egy ilyen fontos televíziós projektnek, mint az Rubí. A karakter életre keltése számomra egy nagy ajándék volt, és ez az, amit magammal viszek. Reméljük, hogy az embereknek tetszik ez az új verzió. Én nagyon sok szeretettel csináltam." - nyilatkozta a sorozatban való szerepléséről, ahol többek között Kimberly Dos Ramos-szal, Rodrigo Guirao-val és Alejandra Espinoza-val együtt dolgozott.


A különbségekről, és a Bárbara Mori főszereplésével készült verziótól való eltérésekről azt mondta, hogy "az eszenciáját megtartja", de azt is kifejtette, hogy "kell, hogy legyenek változások, hiszen nem ugyanaz elmesélni egy történetet hét hónapon keresztül, körülbelül, nem tudom pontosan, mennyi volt, mint elmesélni ugyanazt a történetet egy hónap alatt". "Nyilvánvalóan mindennek gyorsabbnak kell lennie. Logikus, hogy kellenek változtatások. Úgyhogy, igen, ez egy új verzió. Nyilvánvalóan a fotózás, a megvilágítás, a formátum kérdése... Minden másképp néz ki. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű projekt, és először Isten, aztán az emberek remélem nagy szeretettel fogadják, mert nagyon sok tisztelettel és szeretettel készítettük." - fejtette ki.



A karakteréről

A Rubí új verziójában José belebújik Alejando bőrébe, aki egy nagyszerű kardiológus, aki egy nagyon fontos tulajdonsággal rendelkezik: az érzékenység. Egy igazi agglegény volt az orvoslás világában, meg szerette volna őrizni szabadságát a megfelelő nő számára. Hisz az emberekben és a barátságban. Ezért fog neki különösen fájni Héctor árulása, és még jobban Rubí-é. Alejandro egy olyan férfi, aki egy békés és normális életet élt, amíg végig nem söpört az életén egy hurrikán, melyet úgy hívnak Rubí. Alejandro élete egy teljes káosz lesz ezután. Elveszíti az álmát, a koncentrációját, a jókedvét. Valamilyen szinten elveszti ártatlanságát. A Rubí iránt érzett szerelme a legtoxikusabb lesz azok közül, melyeket megélt. De senki, a világon senki más nem szerette úgy Rubí-t, mint ő.


Megjegyzések