Rubí visszatér: Camila Sodi egy új Rubí-t hozott létre

Nagyon sokan kritizálták Camila Sodi választását a Fábrica de sueños harmadik projektjének, a 2020-as Rubí (Rubí visszatér) főszerepére, akinek a Bárbara Mori által hagyott alakítással kell versenyeznie, ám a mexikói színésznő, akit itthon az Inocente de ti (A liliomlány) és az A que no me dejas (Ne hagyj el!) főhősnőjeként láthattunk, kijelentette, hogy ő egy másfajta stílust ad a karakternek, ami miatt el akarja kerülni az összehasonlítást. Emellett azt is elmesélte, hogyan érkezett az életébe az elbűvölő szörnyeteg szerepe.


Camila egy beszélgetős műsor, a Cuentamelo ya egyik programjában mesélt két évvel ezelőtt arról, hogyan jött az életébe Rubí, ugyanis a színésznő nem látta a 2004-es verziót, melynek címszereplőjét Bárbara Mori keltette életre. A színésznő elmesélte, hogy amikor felhívta a menedzsere a szerepajánlattal, éppen egy horrorfilmet forgatott Michoacán-ban; azt mondta a menedzserének, hogy nem tudja, még átgondolja. A nagy döntésképtelenségében pedig végül úgy döntött, hogy felhívja Bárbara Mori-t, hogy tanácsot kérjen tőle, "mert nem láttam, tudom, hogy nagy siker volt ez a telenovella, pont ezért kérdeztem meg, ő mit gondol." - mesélte Thalía unokahúga.


A beszélgetés és a barátnője tanácsa pedig elég volt ahhoz, hogy meggyőzze Camila-t arról, hogy érdemes belevágni ebbe az új projektbe. "Miután beszéltem vele, visszahívtam a menedzseremet, és azt mondtam neki, hogy 'igen, igen, megcsinálom'" - mesélte a színésznő. A sorozat producere, Carlos Bardasano is elmesélte, miért esett végül Camila-ra a választás, erről bővebben ide kattintva olvashatsz. Ám miután végül bejelentették, hogy Camila Sodi fogja életre kelteni az új Rubí-t, sokan kritizálni kezdték, ugyanis azt állították, hogy nincs meg benne a kellő szépség. Azonban Camila válaszolt ezekre a kritikákra is, és elmondta, milyen lesz az ő karaktere.


"Bárbara egy nagyon különleges és egzotikus nő" - ismerte el Camila Sodi, aki elismeri a testi különbségeket, ám azt is nyilvánvalóvá tette, hogy nem akar beleesni az összehasonlításokba, amit a karakterről tesznek. Thalía unokahúga határozottan nem akar összehasonlításokat, és nyilvánvalóvá tette, hogy ebben a modern és aktualizált új verzióban egy új karaktert láthatnak, akit ő hoz létre. "Az a verzió, amit Bárbara csinált, egy egzotikus nő, a mostani pedig 'akire mindig azt mondták a negyedben, hogy szép és aki mindig kicsinosítja magát'; ez a különbség a fizikai aspektust illetően, [ugyanis] én elérem majd, hogy megforduljanak utánam." - nyilatkozta izgatottan két évvel ezelőtt a színésznő.

Mit gondoltok Camila Sodi alakításáról az új Rubí szerepében? Ti egyetértetek azzal, hogy őt választották?


Megjegyzések